son haberler

İkizce Ziraat Odası’ndan ‘Yanındayız’ Mesajı!

Yayınlanma Tarihi: 22 Şubat 2018 okunma

İkizce Ziraat Odası’ndan ‘Yanındayız’ Mesajı!
Gündem
0

İkizce Ziraat Odası hazırladığı afişlerle Afrin Harekatı’nda mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yanında olduğunu gösterdi.

“Ne Mutlu Türküm Diyene” ve “İkizce Ziraat Odası yönetimi 6 bin 700 çiftçisi ile Afrin Zeytindalı Operasyon’unda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Yanındayız” yazılı afişleri İkizce’nin farklı noktalarına asan Oda, TSK’nın yanında olduğu mesajını verdi.

İkizce Ziraat Odası Başkanı Hasan Çalık konuyla ilgili “İkizce Ziraat Odası olarak yönetimimiz ve 6 bin 700 üreticimizle birlikte Türk Silahlı Kuvvetlerimizin dimdik yanındayız. Üreticilerimizden gelen yoğun talep üzerine üzerinde “Ne Mutlu Türküm Diyene” ve “İkizce Ziraat Odası yönetimi 6 bin 700 çiftçisi ile Afrin Zeytindalı Operasyonu’nda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yanındayız” yazılı afişleri ilçe meydanına ve farklı noktalara astık. Dualarımız, gönlümüz, aklımız ve yüreğimiz Zeytindalı Operasyonu’nda savaşan kahraman Türk Ordumuzla, Mehmetçiğimizle. Askerlerimiz Afrin’de destan yazıyorlar. Sadece terör örgütüne karşı değil dünya’ya karşı destan yazıyor. Bizlerde bugünlerde terör örgütlerini kimlerin desteklediğini daha iyi görüyoruz” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.