son haberler

Kale Market 9. Şubesini Açtı

Yayınlanma Tarihi: 6 Nisan 2018 okunma

Kale Market 9. Şubesini Açtı
Gündem
0

Ünye’de süpermarketçilik alanında hizmet veren Kale Market 9. şubesini Burunucu Mahallesi’ne açtı. Devlet Sahil Yolu üzerinde mahalleliye hizmet verecek olan Kale Market kendi ile yarışır hale    geldi.

Yaklaşık 11 yıl önce kurulan ve neredeyse her yıla bir şube sığdıran Kale Market’in 9. şubesinin açılışına mahalle halkı katıldı.

Ulusal marketlerle yarışan ve Ünye’nin her mahallesine bir şube açmayı hedefleyen Kale Market’in zincir süpermarket oluşunu Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Balcı değerlendirdi. Ünyelilere teşekkür ile sözlerine başlayan Balcı, “Bugün 9. şubemizi açmış bulunmaktayız. Öncelikle Ünyelilere, hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. 9 Şubemizle Ünye’nin 9 farklı mahallesinde vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Önümüzdeki günlerde şubesi bulunmayan mahallelerde de hizmet vermeyi planlıyoruz. Yerel market ve perakendecilik anlamında ulusal marketlerle mücadele etmeye devam ediyoruz. Cenabı Mevla çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Müşterilerimize layık olmaya çalışıyoruz. Müşterilerimizden aldığımız bu güç ile daha güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Kale Market Ünye’nin bir gücü, bir değeri oldu. Dolayısı ile tüm hemşerilerimizden daha fazla destek beliyoruz ve bizlere sahip çıkmalarını istiyoruz” diye konuştu.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.