son haberler

Kaymakam Işık Hamidiye’ye Yapılacak Aile Sağlık Merkezi’ni İnceledi

Yayınlanma Tarihi: 6 Ekim 2021 okunma

Kaymakam Işık Hamidiye’ye Yapılacak Aile Sağlık Merkezi’ni İnceledi
Gündem
0

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık Hamidiye Mahallesi’ne yapılacak olan Aile Sağlık Merkezi yerinde incelemelerde bulunarak Muhtar Ömer Atik’ten bilgi aldı.

4 binden fazla nüfusu bulunan Hamidiye Mahallesi’nde Aile Sağlık Merkezinin mahalle dışında olması nedeniyle, mahalle sakinlerinin talebi üzerine Camii Sokak No:4’te bulunan binanın giriş katı kiralanarak Aile Sağlık Merkezi’ne dönüştürülüyor.

Tadilat çalışmaları devam ederken Ünye Kaymakamı Ayhan Işık Hamidiye Mahallesi’ne giderek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yaklaşık 1 Ay Sonra Hizmet Vermeye Başlayacak

Mahalle Muhtarı Ömer Atik ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Aile Sağlık Merkezimiz mahalle sınırlarımızın dışında. Fakat mahalle sakinleri sağlık merkezinin mahallemizde olmasını istiyor. Muhtarlık olarak biz de dilekçe ile gerekli makamlara başvurumuzu yaptık. Bakanlık 2 doktorumuzla birlikte mahallemizde aile sağlık merkezinin açılması kararı verdi. Bu konuda yerimizi de bulduk. Öncelikle Ünye Kaymakamımız Sayın Ayhan Işık’ı makamında ziyaret ettik ve mahallemize davet ettik. Kendileri de davetimiz cevap vererek mahallemize geldiler. Kendilerine ilgilendikleri ve alakadar oldukları için çok teşekkür ediyorum. Tahsis edilen binanın tadilatını yaptıktan sonra iki doktorumuz göreve başlayacak. Mahallemiz 4 binin üzerinde nüfusu olan bir mahalledir. Bu çalışmalarımızı inşallah 9-10 Kasım’da faaliyete geçirmeyi planlıyoruz. Bu konuda tadilat çalışmalarımıza bir kaç yerden destek verildi. Önce mahalle sakinlerimizden ve tüm Ünyelilerden bu konuda destek bekliyoruz. Kaymakamımıza verdiği destekler nedeniyle çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Muhtar Atik Mahallenin diğer sorunları için de ilgili kurumlara müracaat edeceklerini belirtti.

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.