son haberler

“Kendilerini Güçlü Zanneden Korkaklar”

Yayınlanma Tarihi: 12 Ekim 2015 okunma

“Kendilerini Güçlü Zanneden Korkaklar”
Gündem
0

Eğitim-Sen Ünye Şubesi, 10 Ekim tarihinde Ankara’da gerçekleşen canlı bomba saldırısında hayatını kaybedenler için anma programı düzenledi. Programa katılan CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, “bu ülkeye barışı hep beraber getireceğiz. Onlar kendilerini güçlü zannediyorlar ama aslında korkaklar” dedi.

Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen programa  CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun’un yanı sıra CHP Ordu Milletvekili Adayı İsa maral, CHP Ünye İlçe Başkanı Orhan Bodancı ve Eğitim-Sen Ünye Şubesi üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Promda konuşma yapan CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, ülkeye barışı hep beraber getireceklerine vurgu yaparken “Onlar kendilerini güçlü zannediyorlar ama aslında korkaklar” dedi.

Kendilerini Güçlü Zanneden Korkaklar 1Seyit Torun konuşmasında; “Değerli arkadaşlar, bir katliamla karşı karşıyayız. Ben ölen arkadaşlarımıza rahmet diliyorum, yaralı arkadaşlarımızda sağlık salât diliyorum. Bir insanlık suçuyla karşı karşıyayız. Önemli bir devlet zafiyeti var, sayın başkanın da ifade ettiği gibi burada hiç kimse faaliyeti meşhur gibi düşünmesin. Geçmişte reyhanlıda ne olduysa diyar bakırda ne olduysa burada da aynısı oldu, ama şunu söylemek istiyorum ki, bir kadınımızın ifadesi beni çok duygulandırdı. Öle öle barış getireceğiz, dedi. Gerçekten kanlarımız dökülse bile, canımız yansa dahil, bu ülkeyi barışı hep beraber getireceğiz. Hiç kimse’nin bundan endişesi olmasın. Onlar kendilerini güçlü zannediyorlar ama aslında korkaklar, onlar aslında acizler, onlar aslında yetersizler ama bunu bu şekilde ifade etmeye çalışıyorlar. Yılmicaz bu ülkede barış saglıyacağız ve barışı egemen kılacağız. Çok fazla söz söylemeye gerek yok aslında, gerçekten içimiz yanıyor, canımız yanıyor ve oldukça zor günler geçiriyoruz ama birbirimize kenetlenicez ve hiçbir zaman umutsuzluğa düşmeyeceğiz ve bu ülkede barış sağlanacak, bu ülkede sevgi kazanacak ve asla bu fasıl yapı kazanamayacak” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.