son haberler

Kurtulmuş’tan Şehit Evine Ziyaret

Yayınlanma Tarihi: 21 Kasım 2017 okunma

Kurtulmuş’tan Şehit Evine Ziyaret
Gündem
0

9.Milletlerarası Türk Halk Kültürü Kongresi açılış programı ile bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ordu’ya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Şehit Piyade Sözleşmeli Er Sefa Kabakkaya’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kültür ve Turizm Bakanı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, Vali Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Murat Yılmaz, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve diğer protokol üyeleri ile birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak’ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesinde yürütülen operasyon sırasında bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada 16 Kasım 2017 tarihinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Sefa Kabakkaya’nın Şahincili Mahallesi’ndeki baba evini ziyaret ederek taziyede bulundu.

Evin önünde baba Birol Kabakkaya’ya taziyelerini ileten Bakan Kurtulmuş, şehit Sefa Kabakkaya için Kur’anı Kerim ve dua okudu. Baba Birol Kabakkaya ile bir süre sohbet eden Bakan Kurtulmuş, daha sonra Vali Seddar Yavuz ile birlikte anne Nurcan Kabakkaya ve aile yakınlarını evlerinde ziyaret ederek sabırlar diledi.

Şehit Babası Birol ve şehit annesi Nurcan Kabakkaya ile bir süre sohbet eden ve bütün şehitleri rahmetle andıklarını söyleyen Kültür ve Turizm Bakanı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, “Şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağolsun” dedi

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Sefa Kabakkaya’nın Babası Birol ve annesi Nurcan Kabakkaya, ziyaretleri dolayısıyla Kültür ve Turizm Bakanı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, Vali Seddar Yavuz ve diğer protokol mensuplarına teşekkür etti.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.