son haberler

Mahalleli Anlattı, Kaymakam Dinledi

Yayınlanma Tarihi: 12 Şubat 2018 okunma

Mahalleli Anlattı, Kaymakam Dinledi
Gündem
0

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Halk Buluşmaları programı kapsamında İnkur Mahallesi’nde, vatandaşlar ile bir araya geldi.

Programa Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, İlçe Jandarma Komutanı Esat Can Öztürk, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ve daire amirleri katıldı. Halk kapsamında İnkur Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinlendi.

Buluşmada konuşma yapan Kaymakam Ümit Hüseyin Güney: “Halk Buluşması programları kapsamında mahallelerimize gidip vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Bugün İnkur Mahallemize gelerek siz kıymetli mahalle sakinlerimizle bir araya gelmiş bulunuyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Güney, “Her konuda vatandaşın yanında yer alan ve vatandaşa hizmet için var olan Devletimiz, özellikle son on beş yılda ekonomi, sağlık, eğitim ve sosyal yardımlar alanlarında reform niteliğinde atılımlar gerçekleştirdi ve gerçekleştirmeye devam etmektedir. İşte bunu yaparken de kıymetli vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini birinci ağızdan dinlemek amacıyla halk buluşmaları gerçekleştiriyoruz. Bu buluşmalarda gündeme getirilen konuların çözümü içinde tüm kamu kurumları olarak el birliği içinde gereğini yapacağız.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, vatandaşlar söz alarak sorun ve  taleplerini dile getirirken, ilgili ilçe müdürleri tarafından kendi görev ve yetki alanlarındaki hizmetler hakkında vatandaşlara bilgi verilip, vatandaşların soruları yanıtlandı.

Kaymakam Güney Heyelan Alanını İnceledi

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, İnkur Mahalle Muhtarı Selim Yanık ile birlikte, İnkur Mahallesi Fevzi Çakmak ve Erenler mevkinde meydana gelen heyelan alanında incelemelerde bulundu.

Şehit Kabrine Ziyaret

Şehit Jandarma Er Davut Güney’in İnkur Mahallesindeki kabrini ziyaret eden Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve beraberindekiler, vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimize dua ettiler.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.