son haberler

Tiyaloğlu Eczanesi’nin Yeni Yerine Görkemli Açılış

Yayınlanma Tarihi: 20 Haziran 2018 okunma

Tiyaloğlu Eczanesi’nin Yeni Yerine Görkemli Açılış
Gündem
0

Ünye’de 18 yıldır eczacılık yapan Sabri Tiyaloğlu Kaledere Mahallesi’nde bulunan eczanesini aynı mahallede farklı bir mekana taşıdı.

Yaklaşık 200 metrekarelik alanda daha ferah bir ortamda müşterilerini ağırlayacak olan Tiyaloğlu Eczanesi’nin açılışı görkemiyle adından söz ettirdi. Açılışa Ak Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat, Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Yavuz Selim Kıran, MHP Ordu Milletvekili Adayı Fazlı Yüksel, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı ve çok sayıda kişi katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Eczacı Sabri Tiyaloğlu, “18 yıldır gururla yaptığımız hizmetimizi yeni yerimizde daha iyi şartlarda vermeye devam edeceğiz. Bu gururu bizimle paylaşmak için buraya gelen, açılışımıza katılan tüm dostlarımıza ve misafirlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Milletvekili Adayı Yavuz Selim Kıran, İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar da yaptıkları konuşmalarda yeni yerin Ünye’ye hayırlı olmasını dilediler.

Yapılan açılışın ardından katılanlar yeni mekanı gezdiler. Tiyaloğlu Eczanesi artık Kaledere Mah. 20 Temmuz Sokak No:2/A adresinde hizmet verecek.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.