son haberler

ÜNDEF’de Maral Dönemi

Yayınlanma Tarihi: 31 Ekim 2017 okunma

ÜNDEF’de Maral Dönemi
Gündem
0

Ünye ve Çevre İlçeleri Dernekler Federasyonu hafta sonu yaptığı olağan genel kurul ile yeni yönetimi belirledi.

Genel Kurula; ORKON (Ordu Dernekler Konfederasyonu) başkanı ve aynı zamanda Mesudiye Dernekler Federasyonu Başkanı Avukat Özlem Öztekin Vural, Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Başkanı Celalettin DERVİŞOĞLU, İstanbul Ordu Dernekler Platformu Başkanı Kâğıthane Belediye Meclis Üyesi Gülcan ÖZKAYA, Ünyeli Sanayici, İşadamları ve Yöneticiler Derneği (ÜNSİYAD) Bşk.Yrd. Şenol ATEŞ, Ünye Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü İlhan KARTAL, Eyüp Ordulular Dernek Bşk. Şenol Gündüz, Gaziosmanpaşa Ünyeliler Derneği Başkanı Ali Kemal Göyünç, Ünye Sağlık Eğitim Kültür ve Dostluk Vakfı (ÜNSEV) Başkanı Ayhan DOĞAN, Saraycıklılar Dernek Başkanı Necati Ocak ve üye dernek başkan, üye ve delegeleri katıldı.

Ünye ve Çevre İlçeleri Dernekler Federasyonu hafta sonu 4. olağan genel kurulunu İstanbul Kılıçaslan İmam Hatip Okulu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdi. Divan başkanlığını ORKON (Ordu Dernekler Konfederasyonu) başkanı ve aynı zamanda Mesudiye Dernekler Federasyonu Başkanı Avukat Özlem Öztekin Vural, başkan yardımcılıklarını ise Zeytinburnu’nda bulunan en eski Ünye STK’larından birisi olan Ünyeliler Dernek Başkanı Ali Sanioğlu ve Saraycıklılar Dernek Başkanı Necati Ocak’ın yaptığı kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Gündem maddelerinin görüşüldüğü genel kurulda Darahta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Koray Maral her dernekten bir temsilciden oluşan birleştirici bir tek liste ile başkanlığa aday oldu. Yapılan seçimin ardından listesiyle yönetime seçilen Ünye ve Çevre İlçeleri Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Koray Maral, ” Bana bu görevi layık gören tüm delege hemşerilerime, arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kurucu ve geçmiş tüm yönetimlere teşekkür ederim. ÜNDEF artık birlikteliğin ve hayrın aracı olacaktır inşallah. Bundan sonra yapacaklarımızı hep beraber yapma gayreti içerisinde olduğumuzu hemen fark edeceksiniz. Bizler mevcut derneklerimizle beraber diğer dernekleri de bünyemize katmak istiyoruz. Onları ÜNDEF çatısı altında toplama değil, damlayan çatının akmaması için bir araya gelmek istiyoruz. Bizim bir araya gelmemizi engelleyen şey her neyse onu bulup ortadan kaldırmak vazifemiz olmalıdır. Allah rızası için, Allah’ın rızası için birlikte hareket etmeliyiz. Bu vesile ile değerli katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. “dedi.

Üç Dernek Katılma Kararı Aldı

Dilek ve temenni görüşmeleri sonrasında salondan ayrılmadan Zeytinburnu Ünyeliler Dernek Başkanı Ali Sanioğlu ve Saraycıklılar Dernek Başkanı Necati Ocak ve Gaziosmanpaşa Ünyeliler Derneği başkanı Ali Kemal Göyünç ÜNDEF’e katılma kararlarını açıklamaları büyük alkış aldı. Yeni katılımların özellikle Ünye komşu ilçelerinden olması bekleniyor.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.