son haberler

UNIPORT İçerisindeki İşyerleri Kiraya Verilecek

Yayınlanma Tarihi: 5 Şubat 2020 okunma

UNIPORT İçerisindeki İşyerleri Kiraya Verilecek
Gündem
0

Ünye Belediye Meclisi Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nda UNIPORT Avm’deki belediyeye ait  İşyerlerinin Kiraya Verilmesi kararlaştırıldı.

Toplantıda 6 gündem ve 1 gündem dışı madde görüşüldü. Görüşülen 7 maddeden 6’sı kabul edilirken, 1’ de imar komisyonuna havale edildi.

Görüşülen maddeler arasında bulunan UNIPORT AVM içerisindeki 49 ada 29 nolu parselde 6, 13, 14, 25, 27, 28, 36, 37, 44 ve 45 nolu bağımsız bölümlerin kiraya verilmesi talebi kabul edildi. Burada daha önceki kiralama usulünden vazgeçildi, yeni usulle kiralama yapılması kararlaştırıldı.

Şoförler Odası’nın Altındaki Tuvalet Kamu Yararına Çalışan Derneklerden Birine Verilecek

Şoförler Odası’nın altındaki mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan tuvaletin imzalanacak olan protokolle kamu yararına çalışan derneklerden birine verileceğini ifade den Başkan Tavlı, şunları söyledi; “Şoförler Odası’nın altındaki mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan tuvaletin Ünye Belediyesi’ne tahsisi söz konusu. Yine Ünye Belediye Başkanlığı tarafından protokolle kamu yararına çalışan derneklerden birine verilmesi noktasında Ünye Belediye Başkanına yetki verilmesi kabul edildi” dedi.

“Yol ve yeşil alan” planının kaldırılması talebi reddedildi

İmar komisyonuna havale edilen Saraçlı Mahallesi 451 ada 2 nolu parsel 1/1000 uygulama imar planında “yol ve yeşil alan” olarak planlanan yerin yeşil alan ve yol olarak planlanan kısmının kaldırılması talebine ilişkin Belediye Başkanı Tavlı, şu açıklamayı yaptı; “Burada vatandaşımızın talebinin öncelikle yetkili bir şehir plancısı tarafından hazırlanarak1/5000’lik nazım imar planı değişikliği kapsamında öncelikle Büyükşehir belediyesinden tahsis edilmesi lazım. Buradaki talep usulünün yanlışlığından dolayı komisyonumuz bu talebin reddine karar vermiştir” diyerek oylamaya sunuldu ve talep reddedildi.

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.