son haberler

Ünye Seyahat Şoförleri Büyükşehir Zabıtasıyla Önce Tartıştı Sonra Anlaştı

Yayınlanma Tarihi: 22 Nisan 2017 okunma

Ünye Seyahat Şoförleri Büyükşehir Zabıtasıyla Önce Tartıştı Sonra Anlaştı
Gündem
0

Ünye’den Ordu’ya her gün taşımacılık yapan Ünye Seyahat işletmecileri ile Ordu Zabıtası arasında araç parkı yüzünden tartışma yaşandı.

Yıllardır Liseler Mahallesi Devlet sahil yolu üzerinden Ordu’ya gidiş-geliş yapan Ünye seyahatin mevcut yerinin büyük olduğu ve fazla araç durduğu için durağın tek araca düşürülmesi yönünde zabıta ekiplerinin durağa gelip araçların kaldırılmasını istemesi üzerine kısa süreli tartışma çıktı. Ordu Büyükşehir Belediyesi zabıta müdürü İsa Öztürk ekiplerin başında gelerek şoför esnafıyla bir araya geldi. Ünye Seyahat işletmesi sahiplerinin tepkileri Ordu Büyükşehir Belediyesineydi.  Şoförler buranın tek araca düşürülmesi yönünde bizlere bir tebligat yapılmadan kimseye bir şey söylenilmeden buraya gelip durağın küçültülmesi kadar yanlış bir şey yok. Önce elimizden yazıhanemiz alındı sesimizi çıkartmadık, şimdi geldiniz size bir araçlık yer veriyoruz araçların girdiği cebi kapatıp yaya yolu yapacağız diyorsunuz. Hadi bu işleri yaparken bize sormayın ama bizimde bir başımız var, başkanımızla niye istişare yapılmıyor. Her işi oldubittiye getiriyorsunuz artık biz buna müsaade etmeyiz” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Ben bana verilen emirleri yerine getiriyorum diyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürü İsa Öztürk  “Ben sizlerin taleplerini de dinleyip amirlerime ileteceğim, sizler sakin olun, Büyükşehir belediyesi de bir planlama yapıyor, buda halkımızın daha iyi şartlarda ve koşullarda yaşamasıdır, planlamada burada bir araç yerinin bırakılması ve sizlerin yolcularınızı karşılayabileceğiniz bir yer tespiti, ben bizzat buraya gelerek yerinde görmek istedim, geliş amacım budur. Şimdi sizin isteğiniz olan iki araçlık yeri amirlerimle konuşup isteğinizi yerine getireceğim” dedi. Yapılan telefon görüşmelerinin ardından Ünye Seyahat işletmecilerinin istediği iki araçlık yer onaylandı ve iş tatlıya bağlandı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.