son haberler

Ünye’de Muhtarlar Günü Kutlandı

Yayınlanma Tarihi: 19 Ekim 2021 okunma

Ünye’de Muhtarlar Günü Kutlandı
Gündem
0

 

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Ünye Şubesi Başkanı Hasan Çalışkan ve Yönetim Kurulu tarafından Atatürk Anıtı’na Çelenk sunulurken saygı duruşunda bulunuldu ardından İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Türkiye Muhtarlar Derneği Ünye Şubesi Başkanı Hasan Çalışkan, “ ilki 2016 yılında ülkemiz genelinde kutlanan Muhtarlar Günü Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından bizlere verilen değerin en önemli göstergesidir. Bizler 85 mahalle olarak bir aileyiz. Mahalle sakinlerimiz için mesai kavramı gözetmeden gece gündüz çalışıyoruz. İlimiz ve ilçemizdeki tüm kurumlarla koordinasyon ve uyum içerisinde vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinliyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Muhtar Demokrasinin Temel Taşıdır”. Bugünü bizlere muhtarlar günü olarak hediye eden başta Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve Gazi meclisimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Düzenlenen törene ayrıca Siyasi parti ilçe başkanları, daire amirleri ve muhtarlar katıldı.

Törenin ardından Muhtarlar Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı makamında ziyaret ettiler.

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.