son haberler

Ünyeli Talihliye “Porsche” Araba Çıktı

Yayınlanma Tarihi: 16 Eylül 2017 okunma

Ünyeli Talihliye “Porsche” Araba Çıktı
Gündem
0

Algida’nın en gözde ürünlerinden olan Magnum dondurmalar için düzenlenen Porsche çekilişi kampanyası sonuçlandı. Talihlilerden birinin ise Ünyeli olduğu öğrenildi.

Magnum çubuğunun üzerindeki şifreyi  kısa mesaj ile 2992 ye göndererek ve ücretsiz olarak magnum.com.tr sitesi üzerinden formu doldurarak katılım gerçekleştirenler arasından çekildi. 14 Eylül 2017 tarihinde saat 11.30’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Gülbahar M. Cemal Sururi S. Halim Meriç İş Merk. No:15 D:39 Mecidiyeköy Şişli/İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirildi. Çekilişte 2 asil ve 2 yedek olmak üzere kazanan talihliler belirlendi.

Porsche Cayman Kazanan Asil Talihliler

Engin YENOĞLU / ORDU – ÜNYE

Yusuf AYNACI / KONYA – SELÇUK

Porsche Cayman Otomobil Kazanan Yedek Talihliler

YEDEK / Ersin GÜZEL / İSTANBUL -MASLAK

YEDEK / Emrah KÜÇÜKOĞLU

Çekilişle verilecek Porsche Cayman 2017‘nin şu anki piyasa değeri ise 525 bin TL. Aracın KDV ve ÖTV’ si magnum tarafından ödenirken,  kazanan kişinin Veraset intikal verigisi (%10) ödemesi gerekmekte olup yaklaşık olarak bu tutar 53 bin TL civarı bir rakama tekabül ediyor.

Edinilen bilgiye göre 525 bin liralık aracın talihlisi Ünyeli gencin aracı teslim almak için gerekli başvuruları yaptığı ve Porsche Caymen’i satarak yerine başka bir araç almayı düşündüğü öğrenildi. Talihlinin çekilişten kazandığı süper lüks aracı Ünye’ye getirip getirmeyeceği şimdiden merak konusu oldu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.