son haberler

Ünye’nin İlk Doğalgaz Abonesi “O” Oldu

Yayınlanma Tarihi: 5 Nisan 2017 okunma

Ünye’nin İlk Doğalgaz Abonesi “O” Oldu
Gündem
0

Bugün resmi açılışı yapılacak olan Doğalgaz Ünye’de 1 abonenin evinde kullanılmaya başlandı. Daha önce alt yapısı tamamlanan Kaledere Mahallesi Çıldır Sokak’ta Seyfettin Demirel’e ait dairede doğalgaz kullanılmaya başlandı. Doğalgaz dağıtım firması tarafından belirlenen binanın iç tesisatını yaptıran Demirel, hem mutfakta hem de ısınmada doğalgazı kullanıyor.

Doğalgazın Ünye’ye gelmesinden dolayı hem heyecanlı hem de mutlu olduklarını belirten Demirel, “Ünye’mizde doğalgaz bir muammaydı. Geldi, gelecek derken nihayet Ünye’mize ulaştı. Buna vesile olan siyasilerimizden, hükümetimizden, devletimizden Allah razı olsun. Gerçekten hayal olan bir şeyi artık evimizde kullanmaya başladık” dedi.

Doğalgaz dağıtım firmasının bina girişine kadar alt yapı çalışmasını tamamladığını ifade eden Demirel, “Bizde iç tesisatımızı yaptık. Artık hem yemeklerimiz doğalgazla pişiyor, hem de doğalgaz ile ısınıyoruz. Ben, eşim ve çocuklarımız bugün ayrı bir mutluluk yaşıyoruz” dedi.

Büyükşehirlerde gördükleri doğalgazın Ünye’de kendi evlerinde görmenin heyecanını yaşadıklarını da ifade eden Seyfettin Demirel, “Büyükşehirlere gittiğimizde bizim de olsun diye içimizden geçiriyorduk. Çok güzel bir duygu. Temizlik yönünden de özellikle kadınlarımız için güzel oldu.

Bugün resmi açılış sonrası Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Profesör Doktor Numan Kurtulmuş Ünye’nin ilk abonesi olan Seyfettin Demirel’in evine giderek doğalgazda yapılan ilk çayı da yudumlayacak.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.