son haberler

“Vatandaşın Gönlüne Giden Yolu Yapıyoruz”

Yayınlanma Tarihi: 24 Haziran 2015 okunma

“Vatandaşın Gönlüne Giden Yolu Yapıyoruz”
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, mahallelerde yapımı devam eden beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Zara Mahallesi, Ataköy, Aydıntepe ve Sofutepesi Mahalleleri’ndeki çalışmaları inceleyen Çamyar mahallelerde bulunan vatandaşlar ile sohbet ederken, “Ünye Belediyesi olarak hizmet üretmeye, vatandaşın gönlüne giden yolu yapmaya devam ediyoruz. Bizler vatandaşımızın ilk sıradaki isteğinin yol olduğunun bilinci içerisinde çalışıyoruz” dedi.

“Yol Medeniyettir”
“Biz yolların medeniyet olduğunu biliyoruz. Beton yolların devamında malzemeli, bakımla ilgili birçok yerde çalışmalarımız devam ediyor” diyen Başkan Çamyar; “Yolları betonla, kalpleri sevgiyle dolduracağız demiştik. Çıktığımız yolda Ataköy mevkiindeyiz. 250 m üzerinde bir beton yol çalışmasını inceledik. Hemşerilerimizin memnuniyeti var. Planladığımız şekliyle mevsim koşulları el verdiği sürece yollarımızı 20 cm betonla döşemeye devam ediyoruz. Döktüğümüz bu beton 30 yıl dayanıklı beton dur. Yol medeniyettir ve Ünye’de bizim 1350 km.lik yol ağımız var. Özellikle beldeden, köyden mahalleye dönüşen yerlerde ciddi manada yola ihtiyaç var. Dolayısı ile biz yolların medeniyet olduğunu biliyoruz. Beton yolların devamında malzemeli, bakımla ilgili birçok yerde çalışmalarımız devam ediyor. 2015 yılı içerisinde 9 milyonluk beton yol çalışması planladık. Ünye Belediyesi olarak diğer çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Mahalle sakinlerinden Orhan Sencar ise yapılan hizmetten oldukça memnun kaldığını söyleyerek, “Bizim köyümüzün yolu mahallemizin en eski yollarından bir tanesidir. Yaklaşık 80 senedir 300 hanenin kullandığı bir yoldur. Bu sorunu çözdüğü için belediyemize çok teşekkür ederim” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.