son haberler

Zabıta Teşkilatı 189 Yaşında

Yayınlanma Tarihi: 2 Eylül 2015 okunma

Zabıta Teşkilatı 189 Yaşında
Gündem
0

Zabıta Teşkilatının 189’uncu kuruluş yıl dönümü nedeni ile Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, zabıta ekiplerini ziyaret ederek, teşkilatın 189. yılını kutladı.

Ünye Zabıta Binası’nda Zabıta personeli ile bir araya gelen Başkan Çamyar, personeli tek tek tebrik ederek çikolata ikramında bulundu.

Zabıta teşkilatının en köklü kurumlardan biri olduğunun altını çizen Başkan Çamyar, yaptığı konuşmada; “Zabıtamız belediyemizin aynası olan bir birim. Bizler onun için görev süremiz içerisinde zabıtamıza sadece cezacı bir görev fonksiyonu değil aynı zamanda halkımızı bilgilendiren, bilinçlendiren onlar ile birlikte sorunlara çözüm bulma noktasında gayret sarf eden birim olmasını arzuladık.

Özverili Çalışmalarından Dolayı Teşkilatımızı Tebrik Ediyorum
Bu kapsamda Ünye Belediyemize bağlı olan zabıta teşkilatımız, Emniyet ve Jandarma ile beraber halkın güven ve huzurunun temini için her türlü talep ve şikâyetine anında cevap verebilme noktasında 7 gün 24 saat mesai mefhumu gözetmeksizin yoğun bir gayret içerisinde. Bu gayret ve özveriden dolayı başta Zabıta Müdürümüz olmak üzere zabıta personelimizi tebrik ediyorum. Bizlere güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan, çalışmaları sırasında hiçbir fedakârlıktan çekinmeyen, belediyemizin güler yüzü olan Zabıta Teşkilatımızın haftalarını en içten dileklerimle kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Bakan Çamyar, Zabıta binasındaki programın ardından teşkilat üyeleri ile birlikte esnafları ziyaret ederek karanfil dağıttı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.