son haberler

Ünye, 2. Kardeşlik Tırı İçin El Ele Verecek!

Yayınlanma Tarihi: 23 Ocak 2020 okunma

Ünye, 2. Kardeşlik Tırı İçin El Ele Verecek!
Gündem
0

Ünye Elele Derneği tarafından organize edilen savaş mağdurlarına yönelik yardım kampanyasının ikincisi başlatıldı.

Geçtiğimiz yıl “Ünye’den Ümmete Kardeşliklik Tırı” kampanyası ile bir tır dolusu gıda yardımı Afrin, ve İdlib bölgelerindeki kamplarda yaşayan mülteciler gönderilmişti. Kış Mevsiminde olmamız nedeniyle bu kez “Kardeşlik Tırı” giyecek malzemelerle dolacak.

Ünye El Ele Derneği, “Eşyalarımızdan ikisinden birini Suriye’deki kardeşlerimiz için bağışlıyoruz” kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında battaniye, bot, mont, kazak, ayakkabı, çorap, atkı gibi giyecekler bağışlanabilecek.

Ünye El Ele Derneği Başkanı Fatih Uygun, “Savaşın acımasızlığını kavileştiren, soğuğun Müslüman coğrafyadaki etkisine elimizden geldiğince müdahale etmek için yardıma gidiyoruz. İdlib bölgesinden göç eden kardeşlerimize elimizi uzatacağız. Kardeşlerimiz üşümesin diye Ünye’den Ümmete Kardeşlik Tırı 2 projemize tüm halkımızın destek vermesini bekliyoruz” dedi.

Yardımda bulunmak isteyenlerin Dernek binasının yanı sıra Fevzi Çakmak Mahallesi İspiroğlu Gıda Market ve 15 Temmuz Meydanı Gülbüz Ayakkabıcılığa ulaşabileceği belirtildi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.