son haberler

Gündoğdu; “İstikrar İçin Ak parti”

Yayınlanma Tarihi: 17 Ekim 2015 okunma

Gündoğdu; “İstikrar İçin Ak parti”
Siyaset
0

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, seçim ziyaretleri kapsamında Ünye’de Sanayi Sitesi ve İpekyolu Mahallesinde seçmenlerle bir araya geldi.  Siyasi istikrar ortamının bozulmasıyla birlikte başta toplumsal huzur ve ulusal ekonomimiz olmak üzerine bir çok alanda aşınma yaşandığına dikkat çeken Gündoğdu, İstikrar, güven ve hızlı kalkınmanın yolunun tek başına iktidardan geçtiğini söyledi.

1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerde tempo giderek hızlanıyor. Her gün bir adayın Ünye’ye gelerek çalışmalara katıldığı Ak Parti’de Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, teşkilatla birlikte Sanayi Sitesi esnafı ile İpekyolu mahallesinde seçmenlerle bir araya geldi.

1 Kasım seçimlerinde Ünyelilerden destek isteyen AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, “Önümüzde, şehrimiz ve bölgemiz için önemli bir süreç var. Biz bu süreci akılcı kullanarak fırsata, bu fırsatı da kazanıma çevirmeliyiz. Hepinizin malumu üzerine ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Siyasi istikrar ortamının bozulmasıyla birlikte başta toplumsal huzur ve ulusal ekonomimiz olmak üzerine bir çok alanda aşınma yaşanıyor. Biz 1 Kasım seçimleri ile üzerimize düşeni yaparak tekrar istikrar ortamının tayin edilmesine katkıda bulunmalıyız. Hepimiz bu ülkenin evladıyız. Sadece bir Türkiyemiz var. Hepimiz buna sahip çıkmalıyız.” dedi.

AK Parti Yükselişte
“AK Parti 7 Haziran’a göre oylarını en az yüzde 5 arttıracaktır” diyen Metin Gündoğdu, Şimdi hedefimiz bu seçimlerde Allah’ın izniyle ve halkımız desteğiyle partimizi yeniden tek başına iktidara taşıyacağız, kaos ve kargaşa bekleyenlerin heveslerini kursaklarında bırakacağız. Bu seçimlerin ülkemiz için çok çok önemli olduğunu biliyor ve bu bilinçle durmaksızın gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında halkımızdan yoğun ilgi görüyoruz. Onların kararlı ve fedakar davranışları bizlere daha da güç veriyor ve daha çok çalışmamız için kamçılıyor.’’
“Sorunları ve Çözüm Yollarını En İyi Bilen Partiyiz”

Ziyaretleri sırasında yöre insanının dile getirdiği sorunların başında işsizlik, su ve yol problemi olduğunu belirten Gündoğdu, “Ülkemizin ve bölgemizin sorunlarını ve bu sorunların çözüm yollarını en iyi bilen parti AK Parti ve onun tecrübeli kadrolarıdır. İşsizlik sadece bölgemizin değil ülkemizin en büyük sorunudur. Pastayı büyütmeden, yatırımları hızlandırmadan yani ülkemizi kalkındırmadan işsizliği önleyemeyiz. Onun için tüm gayretimiz bölgemizin ve ülkemizin hızla kalkındırılması yönündedir. İşsizliğin ortadan kalkması için istikrar mecburidir. İçme suyu ve yol sorunun çözümü bölgemizin coğrafi yapısı gereği uzun zaman almaktadır. Bu konuda Büyükşehir Belediyemiz ve diğer yetkili kurumlarımız yaptıkları plan doğrultusunda öncelik sırasına göre çalışmalarını hızla sürdürmektedir. Yeni kurulan Büyükşehir belediyeleri arasında en başarılı çalışmaların Ordu Büyükşehir Belediyemiz tarafından gerçekleştirildiğinden emin olabilirsiniz.’’ diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.