son haberler

Kan Bağış Kampanyasına Davet

Yayınlanma Tarihi: 20 Kasım 2017 okunma

Kan Bağış Kampanyasına Davet
Eğitim
0

Ünye’de her etkinlikte kan bağışının önemine dikkat çekmek için kan bağışı kampanyaları düzenleyen ve kampanyalara katılımla rekorlar kıran Ünye Arif Nihat Asla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Öğretmenler Günü’ne özel 22 Kasım’da kan bağışı kampanyası düzenleniyor.

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde, Arif Nihat Asya (ANA) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Kız Meslek Lisesi) tarafından “24 Kasım Öğretmenler Günü” etkinlikleri kapsamında kan bağışı kampanyası düzenleniyor.

Türk Kızılayı Ordu Kan Merkezi işbirliğiyle 22 Kasım 2017 Çarşamba günü 09.00-18.00 saatleri arasında Mustafa Rakım Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek kan bağışına Ünyeliler davet edildi.

Kampanyaya Ünye’deki değişik kurum ve kuruluşların yanı sıra okullar destek vereceği belirtilirken, “Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin organize ettiği yedinci kan bağışı organizasyonu olacaktır. Kampanya öncesi çalışmalarda sona gelinmiş olup geniş bir katılım beklenmektedir. Ünye’de emek veren değerli öğretmenlerimizi ve devlet görevlilerimizi, saygıdeğer Ünye halkını bir insana verilecek en güzel hediyeyi, kanını, vermeye bekliyoruz.” denildi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.