son haberler

Çed Dağı’na Konaklama Tesisi

Yayınlanma Tarihi: 10 Mart 2020 okunma

Çed Dağı’na Konaklama Tesisi
Ekonomi
0

Ünye’nin İnkur Mahallesi’nde bulunan Çed Dağı Mesire alanına konaklama tesisi yapılacak.

Düğün salonu, restoranı, spor sahaları ve mesire alanı ile hizmet veren Çed Dağı’nda konaklama tesisi yapımı için proje hazırlanırken, Tesis İşlemecisi İşadamı Hüseyin Şimşek tesisin bazı bölümlerinin kiralayacaklarını ifade ederek ortak müteşebbis aradıklarını söyledi.

“Çalışmalarımızın %70’lik Bölümü Tamamlandı”

Şimşek Çed Dağı Tesisi’ndeki çalışmaları şöyle değerlendirdi; “Çed Dağı’nda ki mesire alanındaki çalışmalarımızın %70’lik bölümü tamamlandı. Futbol sahasından düğün salonuna, restoranından mesire alanına kadar birçok yenilik yaptık. Konaklama ile ilgili bir proje hazırladık ve TDKD’ya sunduk. Projemiz geçti ve hazırlık aşamasına gelindi. Şuan da Çed Dağı Tesisleri hizmet veriyor. Konaklama ile ilgili olan bongalov evlerinin yapımına da kısa sürede başlayacağız. İmzayı yakın tarihte attığımız takdirde 2020 yılında yapımı tamamlanmış olacak 2021 Yılında Çet Dağı’nda konaklama hizmeti de verilmiş olacak.”

Müteşebbis Aranıyor

Ünye Turizmi açısından önemli bir Tesis olan Çed Dağı Mesire alanında ortak olmak isteyen müteşebbislere de seslenen Hüseyin Şimşek, “Tesisimizin bir kısmını ya da tamamını kiraya vermeyi de düşünüyoruz. İyi bir müteşebbis çıkarsa her türlü şartlarda kar ortağı ya da kiralama yöntemi yapabiliriz” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.