son haberler

Çiçekçilerde Sevgililer Günü Mesaisi!

Yayınlanma Tarihi: 13 Şubat 2022 okunma

Çiçekçilerde Sevgililer Günü Mesaisi!
Ekonomi
0

Ünye’de Şubat Sevgililer Günü öncesi çiçekçiler pazar günü mesai yaptı.

14 Şubat çiçekçilik sektörünü hareketlendirdi. Birkaç gün öncesinden verilen siparişler ve 14 Şubat’a hazırlık yapan çiçekçilerde bugün yoğun bir hazırlık vardı. Sevgilisine ya da eşine sevgisini farklı konsepte göstermek isteyenler çiçekçilerin yolunu tutarken çiçekçiler de yarın kutlanacak olan Sevgililer Günü’ne özel farklı konseptler hazırladı.

Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle kısıtlamaya takılan sevgililer günü bu yıl ise kısıtlamasız kutlanacak.

Çiçekçi İrfan Gördü sektör olarak tüm hazırlıkları tamamladıklarını ifade ederek, “14 Şubat öncesi hazırlıklarımızı yapmak için bugün tam mesai çalıştık. Akşamın ilerleyen saatlerine kadar hem siparişleri hazırladık hem de yarınki yoğunluğu rahat geçirmek için çalıştık. Çiçek bir nezakettir, çiçek bir kültürdür. Sevgiyi kültüre ve nezakete çevirmek için çiçek her zaman baştacıdır. Bu seneki yoğunluk geçen yıla göre daha az. Geçen yıl insanlar kısıtlama nedeniyle dışarı çıkamadılar ve sipariş verdiler. Bu yıl kısıtlama yok ve alternatif çok. Ancak orkide ve buket çiçeklerle sevgililer gününü kutlamak isteyenler de var. Tabi bu yıl fiyatlar da zamlandı. Çiçek fiyatları son zamlarla birlikte %100 fiyatlar arttı. Taleplere karşı tüm hazırlıklarımızı yaptık. İnanıyorum ki yarın çiçekçiler açısından daha yoğun  ve bereketli geçecek” dedi.

Orkideden buketlere kadar ürün çeşitliliği bakımından oldukça zengin ve geniş bir yelpaze hazırladıklarını belirten Gördü, “kutu arjmanlar, ayıcıklı hediyeler, bombalar, buketler, orkideler, çikolatalı çiçekler ve daha birçok ürünü müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz” diye konuştu.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.