son haberler

Çamyar; “Yeşil Alan Talebi, İşgüzarlık”

Yayınlanma Tarihi: 27 Kasım 2015 okunma

Çamyar; “Yeşil Alan Talebi, İşgüzarlık”
Gündem
0

Yıkımı tamamlanan alanda incelemelerde bulunan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, alanın iş merkezi yerine yeşil alan olarak bırakılması talebini işgüzarlık olarak yorumladı.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, yıkım çalışmaları tamamlanan Belediye Sineması ve Kültür Sarayı binalarının olduğu alanda incelemelerde bulundu. 10 gün içinde molozların kaldırılmış olacağını ve iş merkezinin yapımına ilişkin ihale sürecini başlatacaklarını açıklayan Başkan Çamyar, 2017 yılı ortalarında iş merkezinin tamamlanacağını söyledi.

Çamyar; “Yeşil Alan Talebi, İşgüzarlık” 2Açıklamasında kamuoyunda, yıkılan alanın yeşil alan olarak değerlendirilmesi talebini de değerlendiren Başkan Çamyar, “İşgüzarlık sezdiğimiz bazı kesimler yeşil alan olsun diyerek talep oluşturmaya çalışıyorlar. Yeşil alan ile ilgili düşündüğümüz çok daha büyük projelerimiz var” dedi.

2. Hükümet Konağı Vakası
Yeşil alan talebini işgüzarlık olarak yorumlayan Ünye Belediyesi’nin tavrı 2. Hükümet Konağı vakasını akıllara getirdi. 2000’li yılların başında yıkılarak yerine yenisini yapmak üzere harekete geçen dönemim iktidarı, Ünye kamuoyundan çok sert eleştiri ile karşı karşıya kalmıştı. Hükümet Konağı’nın başka bir yere yapılması yönünde tüm Ünye halkı ortak görüş bildirmesine rağmen, hatta dönemin belediye başkanı Mehmet Türk’ün hükümet konağı inşaatını mühürlemesine rağmen, ısrarla konak mevcut yerine yapılmıştı.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın yeşil alan talebine kulak tıkaması, Ünye’de 2. Bir hükümet konağı vakası olarak değerlendiriliyor.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.