son haberler

2016 Yılında Çocuklar Ölmesin

Yayınlanma Tarihi: 31 Aralık 2015 okunma

2016 Yılında Çocuklar Ölmesin
Gündem
0

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Bir Mesaj Yayınlayarak 2016 yılında masum çocukların ölmediği bir dünya olması dileklerinde bulundu.

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif E Ergün; “2015 yılı acısıyla tatlısıyla artık geride kaldı. İnsanlık tarihi açısından bakıldığında 2015 yılını çok iyi hatırlanmayacak olaylarla dolu. İnsanlığın bir tarafta zevk ve sefa içerisinde yaşadığı, bir yanda da masum milletlerin ve çocukların acımasızca öldürüldüğü bir yıl geçirdik. Bir yandan 2 milyonun üzerinde Suriyeli kardeşimize Ensar muhacir kardeşliği sergilerken bir taraftan da her türlü demokratik çözüme açık olmamıza rağmen ülkemizin bir köşesinde Kürt kardeşlerimizin adına mücadele ettiği savına kapılan terör belasıyla uğraş vermekteyiz. Bu bela ki hem Kürt kardeşlerimizi rahatsız etmektedir. Yurtlarından göç etmelerine sebep olmakta hem de bizlerin dikkatini başka yönlere çekerek asıl yapmamız gereken işlerde kullanacağımız enerjimizi boşa harcatmaktadır.

2015 yılında ülkemiz bir yandan içerde bir sürü sorunla uğraşırken dışarıda ise mazlum milletlerin gönlünde taht kurmayı başarmış onların umutlarına ve dualarına mazhar olmuştur. 2015 yılında ülkemiz iki seçim yaşadı. İlkinde milletimiz bizlere ihtar çekti. İkinci seçimde ise biz Ak Parti ailesi olarak bu ihtarı iyi anladık ve kendimize çeki düzen vererek seçimden milletimizin feraseti ve mazlumların duasıyla zaferle çıktık.

Başkan Ergün; 2015 yılında biz ekip olarak ilçemizin sorunlarını tek tek takip ettik 2016 yılında da takip etmeye devam edeceğiz. İlçemizin ivedilikle çözülmesi gereken problemleriyle ilgileneceğiz. İnşallah sorunlarla alakalı kat ettiğimiz aşamaları da kamuoyu ile paylaşacağız.

Ergün; 2016 yılı Ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getirsin. Rabbim Yerel ölçekte çözmemiz gereken konularda bizlere kolaylıklar ihsan eylesin. Bizleri boş işlerle uğraşmaktan alıkoysun. Enerjimizi milletimizin ortak menfaatleri doğrultusunda harcamayı nasip eylesin. 2016 yılında masum çocuklar öldürülmesin. Mazlum insanların bizim ülkemiz gibi vicdan sahibi milletleri çoğalsın. Dünya, nimetlerin adilce bölüşüldüğü herkesin kendi kendine yetebildiği bir yaşam standardına kavuşsun. Birilerinin masumiyeti diğer insanların geçim kaynağı olmasın. Birileri zalim birileri mazlum olmasın. 2016 yılında İnsanlık kardeşçe barış içerisinde mutlu mesut yaşasın” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.