son haberler

2017 Yılı Sonunda Hangi Mahalleler Doğalgaza Kavuşmuş Olacak?

Yayınlanma Tarihi: 14 Nisan 2017 okunma

2017 Yılı Sonunda Hangi Mahalleler Doğalgaza Kavuşmuş Olacak?
Gündem
1

Ünye’de 5 Nisan 2017 yılında Başbakan Yardımcısı Hemşerimiz Profesör Doktor Numan Kurtulmuş’un da katılımıyla yapılan resmi açılış töreninin ardından doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Bir yandan alt yapı çalışmaları hız kazanırken diğer taraftan da abonelik çalışmaları devam ediyor.

Doğalgaz çalışmalarını şehrin çeşitli bölgelerinde gören vatandaşlar ise kendi mahallelerinde ne zaman doğalgaz ile yapılan çaylarını yudumlayacaklarını merak ediyor. Bu konuya ise AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün açıklık getirdi.

Başkan Ergün Oney Flaş Fm’de Hakan Korkmaz ile Musa Kıroğlu’nun sunduğu programa canlı telefon bağlantısı ile katıldı. Şuanda Ordu’dan dağıtım firmasının abonelik çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Başkan Ergün 15 Haziran’dan sonra da Ünye’de açılacak bürodan vatandaşların abonelik işlemlerinin yürütüleceğini söyledi.

Hedef 2017 sonuna kadar 10.000 abone

Ünye’de alt yapısı tamamlanan Atatürk Mahallesi’nin yanı sıra Çınarlık ve Kaledere mahallelerinin de büyük bir kısmının alt yapısının tamamlandığını söyleyen Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün Mart ayı sonu itibariyle 6 bin abonenin binasının önünde doğalgazı kullanabilir durumda olduğunu belirtti.

Başkan Ergün doğalgaz dağıtım planını ise şöyle açıkladı: “Ordu’dan şuanda abonelik çalışması devam ediyor. Ünye’nin birçok noktasında 2017 yılının kış mevsiminde vatandaşlarımız hem doğalgaz ile ısınımış olacak hem de çaylarını yemeklerini doğolgaz ile pişirmiş olacak. Yine planlanan süreç içerisinde 2017 sonuna kadar Kaledere, Çamurlu ve Fevzi Çakmak mahallelerimize gaz verilecek. Büyükşehir belediyemizin de asfalt çalışmaları var. Gaz hattı döşendikten sonra asfalt çalışması yapılacak. 2017 yılı sonunda 10.000 aboneye hazırlanmış gaz olacak.”

 

 

1 Yorum

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.