son haberler

23 Ayda 3 Milyonluk Rekor Kamulaştırma

Yayınlanma Tarihi: 5 Şubat 2016 okunma

23 Ayda 3 Milyonluk Rekor Kamulaştırma
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, hizmet dönemi süresinde kamulaştırmalar için hak sahiplerine yaklaşık 3 Milyon TL ödendiğini söyledi.
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, göreve geldiği günden bu yana kısıtlı bütçeye rağmen birçok alanda önemli projelere imza attı. Her alanda faaliyetlerine yoğun bir şekilde devam eden Ünye Belediyesi, kamulaştırma bedelleri açısından da ciddi ödemelerde bulundu.

3A6A6789Bütçenin Önemli Bir Kısmı Kamulaştırmaya Harcandı
Ünye’de önemli yatırımları hayata geçirmek maksadıyla yapılan kamulaştırma çalışmalarının önemine değinen Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye’yi cazibe merkezi haline getirmeyi amaçladıklarını kaydetti. Yapılan kamulaştırma çalışmaları ile Ünye’nin çehresinin değiştiğini ve her geçen gün daha modern hale geldiğini belirten Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Ünye Belediyesi her alanda faaliyetine yoğun bir şekilde devam ettiği gibi kamulaştırma bedelleri açısından da ciddi ödemelerde bulunan bir Belediye. Göreve geldiğimiz günden bu yana kısıtlı bütçeye rağmen önemli projelere imza attık. Sadece 2015 yılı içerisinde bütçemizin yüzde 10’luk bir kısmını yani yaklaşık 2 milyon 750 bin lirayı kamulaştırmaya ayırdık” dedi.

3A6A6824Sırada Rüzgarlı Sokak Var
Kamulaştırma çalışmalarının yapıldığı alanlarla ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Bu kamulaştırmaların içerisinde Bayramca mahallemizdeki kamulaştırma, Müze Ev – Kadılar Yokuşu bağlantı yolu, Yalı Kilisesi’nin hemen arkasında bulunan ve yerine muhtar evi yapılacak olan iki ev, Kültür Yolu Projesi kapsamında kamulaştırılan Kefeli Han var. Aynı şekilde Bayramca, Liseler, Çamurlu, Saraçlı, Nuriye ve Ortayılmazlar mahallelerimizde yolların açılması ile ilgili ödediğimiz bedeller var. İlerleyen zamanlarda yapacağımız Rüzgarlı Sokak’taki kamulaştırma rakam olarak en yüksek tutacak rakamlardan bir tanesi olacak. Bütçeyi bu şekilde verimli kullanıp Ünye’nin kamu yararına harcayan ekibimizi de tebrik ediyorum” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.