son haberler

“30 Ağustos Milletimizin Yeniden Doğuşudur”

Yayınlanma Tarihi: 30 Ağustos 2016 okunma

“30 Ağustos Milletimizin Yeniden Doğuşudur”
Gündem
0

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Demirci Mesajında, “Aziz Milletimizin yeniden doğuşunu müjdeleyen büyük zaferinin 94. yıldönümünü kutlamanın heyecanı ve sevinci içerisindeyiz. 26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos 1922 de eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

30 Ağustos Zaferi, savaş meydanlarında kazanılan askeri zaferin ötesinde, tarihi şanlı zaferlerle dolu Aziz Milletimizin bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini gösteren ve kurtuluş mücadelesi veren diğer ulusları cesaretlendirerek, mücadele etmelerini sağlayan bir zafer olmuştur. Bu zaferle birlikte Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri daha da sağlamlaşmıştır. Bu zafer, vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin, yokluklara rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa yedi düvele göstermiştir.

Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu büyük ve anlamlı zaferin 94. yıldönümünde, kanları ile bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm hemşerilerimin, milletimizin ve kahraman ordumuzun tüm mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.