son haberler

5 Madde 5 Dakikada Bitti

Yayınlanma Tarihi: 4 Temmuz 2017 okunma

5 Madde 5 Dakikada Bitti
Gündem
0

Ünye Belediye Meclisi Temmuz ayı olagan toplantısını yaptı. Gündemde olan 4 madde ile gündem dışı 1 madde görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.

Rıhtım İçin İmar Değişikliği

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın şehir dışında olması nedeniyle toplantıya Belediye Başkan Vekili Zekai Baş Başkanlık yaparken gündemdeki maddeler görüşüldü. İlk maddede yer alan Ünye Limanı’nda ilave rıhtım için imar değişikliği talebi oy çokluğuyla ilgili komisyona havale edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan gelen talep doğrultusunda 1/1000 ölçekli uygulama imar planında değişiklik yapılmasını öngörüyor. Ünye Belediyesi ayrıca Ünye Sanat ve Kültür Derneği ile ortak hizmet çalışması yürütmesi kararını Belediye Meclis Toplantısında aldı. Toplantının bir diğer gündem maddesi ise Haziran ayında belediye meclis kararı ile kullandırılan kredi için temlik verilmesi oldu. Meclis üyeleri bu maddeye de onay verdi. Gündemin son maddesi ise Tarihi Orta Çarsı Caddesindeki görüntü kirliliği oluşturan binaların cephe giydirmelerinin %50’si belediye tarafından karşılanması maddesiydi. Belediye Meclis Üyeleri bu talebe de onay verdi.

Gündem dışı bir madde de Belediye Meclisinin onayına sunuldu. Ağustos ayında yapılması planlanan Triatlon için ödüllerin belirlenmesi ve dereceye girenlere ödül verilmesi için ilgili komisyona havale edildi.

Ünye Belediye Meclisi 1 Ağustos Salı günü toplanmak üzere toplantıyı sona erdirdi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.