son haberler

5 Yıldızlı Otel 1 Eylül’de Açılıyor

Yayınlanma Tarihi: 16 Ağustos 2016 okunma

5 Yıldızlı Otel 1 Eylül’de Açılıyor
Gündem
0

Karadeniz’in incisi Ünye, hizmet sektöründe 5 yıldızlı tesise kavuştu. İlçe turizmine ve ekonomisine önemli katkı sağlayacak Ünye’nin ilk 5 yıldızlı oteli olma özelliğini taşıyan Kalibya World Resort&Spa Hotel, 1 Eylül 2016 tarihinde misafir kabulüne başlıyor.

1Ünye, 5 yıldızlı bir tesise kavuştu. Atatürk Mahallesi Devlet Sahil Yolu üzerinde denize sıfır Kalibya World Resort&Spa Hotel hizmete giriyor.

hizmet vermeye başlamasına kısa bir süre kala Kalibya World Resort&Spa Hotel, basın lansmanı gerçekleştirildi. Basın mensuplarının yanı sıra Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ında katıldı tanıtım toplantısında, Kalibya World Resort&Spa Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şen ve Genel Müdür Hüseyin Şenyurt otelle ilgili bilgi vrerek, basın mensuplarına oteli gezdirdi.

3Ünye’ye 5 yıldızlı bir tesisi kazandırarak 1 Eylül tarihinde hizmete açacaklarını belirten Şenyurt, ‘’İlçenin en büyük oteli hizmete giriyor. İstihdama büyük katkı sağlayacak ve 12 ay hizmet verecek olan otelimiz; denize sıfır 7 bin metrekare alan üzerine kurulu olup, 15 bin metrekare kapalı alanı ve 150 metre genişliğinde plaja sahiptir. Ünye şehir merkezine 5 km uzaklıkta ve iki havalimanının tam ortasında bulunan tesisimiz Samsun-Çarşamba havalimanına 67 km, Ordu-Giresun havalimanına 78 km uzaklıktadır” dedi.

4Tesisin özelliklerine ilişkin Hüseyin Şenyurt; “Tesisimizde 137 oda bulunuyor. 8 adet deniz manzaralı süit oda, 63 adet deniz manzaralı, 64 adet kara manzaralı standart oda ve 2 adet engelli odadan oluşan otelimiz toplam 403 yatak kapasitesine sahiptir. Tesisimizde eksiksiz teknik alt yapısı ile 550 metrekare toplantı salonu, dünya mutfaklarına ait menü çeşitleri ile A La Carte Restaurantlar, Disco, bay bayan ayrı mekanlara sahip Spa bölümü, hamam, sauna, buhar ve tuz odaları, masaj odaları, açık ve kapalı yüzme havuzu, 340 metre kare fitness salonu bulunmaktadır. Siz spor yaparken çocuklarınızın uzmanlar eşliğinde vakit geçirebilecekleri oyun odaları mevcuttur. Ülke turizmine katkı sağlamak için yatırımlarımız bundan sonrada devam edecektir.”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.