son haberler

Açılım’ın Çalışma Ziyareti

Yayınlanma Tarihi: 17 Nisan 2015 okunma

Açılım’ın Çalışma Ziyareti
Gündem
0

Ünye’den Dünya’ya AB İle Medya Açılımı projesinin Hollanda’da ki proje ortağı Prisma Prodüksiyon adına çalışma ziyareti için Ünye’ye gelen Genel Koordinatör Fetih Feytullah Coşkunsu, Ünye TV, Ünye Haber Gazetesi, Ünye Oney Flash FM ve müze evi ziyaret etti.

Ünye TV tarafından uygulanan Ünye’den Dünya’ya AB İle Medya Açılımı projesi etkinlik ve faaliyetleri devam ediyor. Bu kapsamda Ünye’de forum ile çalışma ziyaretleri gerçekleştirildi. Bu faaliyetlerde katılımcıların iyi uygulama örneklerini yerinde görerek kapasitelerini artırması ve Türkiye Hollanda medyası arasındaki iletişimi arttırması hedeflenmekte. Böylece projenin genel hedefi olan Yerel televizyonlar, gazeteler ve internet medyasının insan kaynakları kapasitelerinin güçlendirilmesi ile özel hedeflerinden Türk-Hollanda medyası üzerine çalışma ziyaretleri sayesinde diyaloğun artması sağlanacak.

Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda yerel medyanın sorunları ve çözüm önerileri konulu foruma katılmak ve çalışma ziyareti amacıyla Ünye’ye gelen proje ortağı Hollanda merkezli Prisma Prodüksiyon Koordinatörü Fetih Feytullah Coşkunsu, Ünye TV Genel Yayın Yönetmeni Şakir Gürel, Proje Koordinatörü Şenay Tezel ile birlikte çalışma ziyaretleri kapsamında Ünye’de 22 yıldır aralıksız yayınlarını sürdüren Oney Flash FM’i ziyaret etti.

acilimin_calisma_ziyareti (2)Yayıncılık alanında Dünya’da kullanılan teknolojinin birbirine yakın olduğunu belirten Prisma Prodüksiyon koordinatörü Fetih Feytullah Coşkunsu, ancak Türk yerel medyasının çok daha heyecanlı ve etkili bir yayıncılık yaptığına işaret etti.

Ziyaretlerinden dolayı hem Ünye TV’ye hem de Prisma Prodüksiyon adına Fetih Feytullah Coşkunsu’ya teşekkür eden Oney Flash FM Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, proje ile Avrupa ve Türkiye’de ki yerel medyanın bir araya gelme ve yayıncılık alanında bir kıyaslama yapma imkânı ortaya çıktığını söyledi.

Çalışma ziyaretleri kapsamında Ünye TV Haber Merkezi ve stüdyosu ile Ünye Haber Gazetesi de gezilirken, son olarak Ünye’nin kültürel değerlerinin sergilendiği müze ev ziyaret edildi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.