son haberler

ADD Anneler Gününü Kutladı

Yayınlanma Tarihi: 9 Mayıs 2015 okunma

ADD Anneler Gününü Kutladı
Gündem
0

Atatürkçü Düşünce Derneği Ünye Şube Başkanı Ali Rıza Ateş, Dünya Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “anneler her zaman hürmet ve saygı duyulan en değerli varlıklardır” dedi.

ADD Başkanı Ateş, “Tıpkı bu gün Ülkemizin içinde bulunduğu durum gibi, Ulusların zor günlerinde kurtarıcı olarak çıkan kahramanlar ve vatan severler, esasında Annelerimizin doğurup yetiştirdiği kendi evlatlarıdır. Onlar, hem kahramanları dünyaya getirir ve yetiştirirler, hem de kendileri görünmez kahramanlardır.

Bu kahramanlıklarını da kurtuluş savaşımızda tüm dünya uluslarına göstermişlerdir. Bütün anneler sevgi ve şefkat diyarının altın kalpli sahipleridirler.Örf adet ve ananevilerinden asla sapmadan, inançlı, vatansever ve Cumhuriyet sevdalısı evlatlar,onların ellerinde şekillenir. Annelerimiz biz Atatürkçülerin ve Cumhuriyet sevdalılarının, her zaman hürmet ettiği, saygı duyduğu en değerli kutsal varlıklardır. Cennet Annelerin ayakları altında dır sözü,Yüce yaratıcının onlara verdiği önemin en bariz ve belirgin göstergesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle anneler gününüzü en içten duygularla sevgi ve saygı ile kutladığımızı belirtir,sağlık,esenlik,refah düzeyi yüksek sıkıntısız bir şekilde,Ülkesini ve milletini seven nesillerin her zaman sizinle yetişeceğine olan inancımızı kamu oyu ile paylaşırız”.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.