son haberler

Adem Çalık Taburcu Oldu

Yayınlanma Tarihi: 13 Eylül 2017 okunma

Adem Çalık Taburcu Oldu
Gündem
0

Samsun 19 Mayıs Tip Fakültesinde tedavi gören Ünye Ak parti eski ilçe Başkanı ve iş adamı Adem Çalık’tan iyi haber geldi. Kısa bir süre önce baş dönmesi ve halsizlik şikayeti üzerine Samsun’da tedavi altına alınan Adem Çalık bugün itibari ile hastaneden taburcu oldu.

ünye Ticaret ve Sanayi odası seçimleri öncesi Başkan adaylığını açıklayan ve çalışmalarını sürdüren Adem Çalık, Kurban Bayramı sonrası hastalanarak  19 Mayıs Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Yattığı Samsun 19 Mayıs Devlet hastanesinde sevenlerinin akınına uğrayan Çalık bugün durumuyla ilgili mesaj paylaştı. Çalık kendi sosyal sitesinden hastalığı boyunca gösterilen yakın ilgiye teşekkür etti.

Çalık mesajında şunları paylaştı; “Baş dönmesi ve halsizlik şikayeti ile gittiğim Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde; tedavim İçin özel bir gayret gösteren başta Prof.Dr. Mehmet Turgut’a ve diğer hastane yetkililerine, her gün ara vermeden ziyaret eden, arayan soran haber gönderen tüm eş dost ve sevenlerime çok teşekkür ederim… Bir hafta süren tetkikler neticesinde çok şükür bir rahatsızlık tespit edilememiş ve 3-5 günlük istirahat sonrasında normal hayatıma dönmüş olacağım. Tekrar tüm Sevenlerime sevgi, saygı ve hürmetle teşekkür ederim… İyi ki Varsınız” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.