son haberler

Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatı Referandum İle İlgili Çalışmalarını Sürdürüyor

Yayınlanma Tarihi: 17 Mart 2017 okunma

Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatı Referandum İle İlgili Çalışmalarını Sürdürüyor
Gündem
0

16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması ile ilgili Seçim Koordinasyon merkezini kuran ve çalışmalarına hızlı başlayan Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatı, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın da destekleriyle ziyaretlerini sürdürüyor.

Ziyaret programı çerçevesin Ak Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ve ilçe teşkilatı Ünye’de faaliyet gösteren fındık fabrikalarını ve çalışanları ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Bizler Ünye’mizi sizlerin verdiği destekle imar ve inşa ederken, yine sizin verdiğiniz destekle başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız da ülkeyi imar ve inşa ediyor. Tüm bunlar olurken dış güçler ya da içeride ki bazı Türkiye karşıtları zaman zaman Dolarla, Euro’yla, faizlerle oynamak suretiyle ekonomide de çalkantılar oluşturmaya çalışıyorlar. Onun için tüm bu engelleri kaldırmak amacıyla 5 yılda bir seçim olsun, millet sürekli sandığa gitmesin, istikrar olsun, 10 ayda bir hükümet kurulmasın diye Anayasa değişikliğine gidiyoruz. Yeni sistemle seçtiğimiz Cumhurbaşkanı ve Milletvekilleri 5 yıl boyunca görev yapacak. Daha iyi bir sistemi ortaya koymaya gayret ediyoruz. Sizler Ünye’de her seçimde Ak Parti’ye destek verdiniz. Bizler de sizlere hizmet vermeye gayret ediyoruz. Bu çerçevede 16 Nisan’da sizlerden destek bekliyoruz” diye konuştu.

Ziyarette konuşan Ak Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak ise “93 yıllık Türkiye Cumhuriyeti tarihinde tam 65 hükümet görev almış. Yani 4 yılda bir seçilmesi gereken hükümet, maalesef birçok nedenlerle değiştirilerek 65 sayısına ulaşılmış. Normalde 65.hükümetin tam 256 yıl sonra kurulması lazım” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.