son haberler

Akkuş’ta Yol Seferberliği

Yayınlanma Tarihi: 18 Mayıs 2015 okunma

Akkuş’ta Yol Seferberliği
Gündem
1

Hava şartlarının düzelmesiyle birlikte Akkuş İlçesi adeta şantiyeye döndü. Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Akkuş Belediyesi ilçenin 12 ayrı noktasında yol çalışması başlattı.

Yapılan çalışmalar vatandaşın yüzünü güldürürken, çalışmaları Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci yerinde inceledi.

Yol çalışması olan mahallelerden Yeşilköy, Akpınar, Salman, Seferli, Kuşçulu, Ortabölme, Kargı, Haliluşağı, Çayıralan, Gedikli ve Gökçebayır Mahalleleri’ne giden Belediye Başkanı Demirci hem vatandaşlarla sohbet etti hem de çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

akkusta_yol_seferberligi (2)İncelemeler sonrası bir açıklama yapan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “Mevsimin normale dönmesiyle beraber büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyesi olarak araziye çıktık. 12 noktada çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu yerlerden bazılarını bugün gezerek incelemeler yaptık. Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ediyoruz. Akkuş ilçesine makine ve ekipman anlamında ciddi katkı verip bizleri desteklediler. Gezilerimiz sırasında insanlarımızla sohbet ettik insanlarımız memnun, onların memnuniyeti bizleri mutlu etti. Akkuş’ta mevsim dezavantajı var, çalışma günümüz kısıtlı, mevsim bize el verdiği müddetçe tüm imkânlarımız seferber edip, aralıksız çalışıp insanlarımıza söz verdiğimiz hizmeti yapıyoruz, sıkıntıların giderilmesini sağlıyoruz.

Ekiplerimiz hafta sonu olmasına rağmen çalışıyorlar, gayret gösteriyorlar. Biz de zaman zaman onları ziyaret edip motive ediyoruz. Kendilerine gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ekim sonu gibi Akkuş’ta verimli bir sezon geçtiğini, verimli bir çalışma yapıldığını hep birlikte göreceğiz. Çalışmalar sırasında emeği geçen tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, onlarda bizlere destek oluyorlar, zaman zaman çalışmalar sırasında arazileri zarar görüyor ancak bizlere duyarlılık gösteriyorlar, yapılan hizmeti gördüklerinde, hizmet ayaklarına gittiğinde mutlu oluyorlar” diye konuştu.

1 Yorum

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.