son haberler

Akkuş’un Sorunları Masaya Yatırıldı

Yayınlanma Tarihi: 10 Temmuz 2015 okunma

Akkuş’un Sorunları Masaya Yatırıldı
Gündem
0

Akkuş Belediyesi’nin düzenlediği iftar programında bir araya gelen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Suat Olgun, Fen İşleri Dairesi Başkanı Mehmet Dikici, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarları Akkuş’un sorunlarını konuştu.

“Ayrım Yapmadan Çalışmaktayız”
İftar sonrası ilk konuşmayı Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci yaptı. Demirci konuşmasında, “İlçemiz geniş bir coğrafyaya sahip ve geçmişten gelen sorunları var, elimizde sihirli değnekte yok, buna rağmen ilçemizde güzel çalışmalara imza atılmakta, sorunlar bu dönem içerisinde çözülecek bunu hep beraber göreceğiz, insanlarımızda yapılanları gördükçe buna inanıyor. 84 km sıcak asfaltla aslan payı ilçemizin, bununla ilgili çalışmalarda başladı. İlçe merkezimizde su sorunu çözüldü ve artık su sorunu yaşanmayacak. Bununla beraber Salman ve Seferli mahallelerimizin su sorunuyla ilgilide çalışmalar devam ediyor, kısa sürede bitirilecek, diğer mahallelerimizdeki su sıkıntıları içinde çalışma başlatılıyor. Büyükşehir belediyemizden meydan ve spor alanları ile ilgili taleplerimiz var, bu taleplerimizle ilgili çalışma yapılıyor. İlçe belediyesi olarak büyükşehir, OSKİ, kurum ayrımı yapmadan çalışmaktayız, hiçbir ayrım yapmıyoruz, tüm sorunları kendi sorunlarımız gibi görüyoruz” dedi.

“Ordu’da Değişim Başladı”
Başkan Demirci’nin ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu söz aldı. Çöpoğlu konuşmasında, “Büyükşehir belediyesi olarak tüm ilçelerde varız, bu tür toplantılarla istişareler yapmaktayız, toplantılar periyodik olarak devam edecek. Akkuş Belediye başkanımız ve meclis üyelerimiz ile sürekli istişare içerisindeyiz. Belediyemizin kent meydanı ve spor alanları ile ilgili talepleri var bu taleplerle ilgili hızlı bir şekilde çalışma başlattık. İlçede gençlerimizin meslek edinme kursları hakkında talepleri varsa bu kursları da faaliyete geçirebiliriz. Akkuş Belediyemizle ayrım yapmadan güzel bir birliktelik içerisinde çalışmaktayız, karla mücadelede bunun örneğini gördük ve oldukça başarılı olduk, bu işbirliği bundan sonrada devam edecek. Daha yeni bir büyükşehir olmamıza rağmen Ordu’da değişim başladı, bunu hep beraber hissetmekteyiz, bundan sonra daha da fazla hissedeceğiz. 2014-2019 döneminde Ordu geçmiş 80 yılda alamadığı hizmetleri alacak, bu başarı hikayesini hep beraber yazacağız ve yazıyoruz” dedi.

Toplantı mahalle muhtarlarının, mahallelerinin sorunlarını dile getirmesi ve çözüm önerilerinin konuşulmasının ardından sona erdi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.