son haberler

Altınordu’da Kazandı, Ünye’de Kutladı

Yayınlanma Tarihi: 1 Mayıs 2017 okunma

Altınordu’da Kazandı, Ünye’de Kutladı
Gündem
0

Ordu Bölgesel Amatör Lig’de bende varım diyen Ünye 1957 Spor galibiyetini Ünye’de görkemli bir programla kutladı. Dün karşılaştığı Altınordu Belediyespor’u  uzatmalarda 2-0 yenerek bir üst lige çıkmaya hak kazanan yeşil-beyazlı ekip, maçın ardından Ünye’ye geldi. Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda Saat:20.00’da düzenlenen program öncesi hazırlıklar yapılırken taraftarların gelmesiyle coşku başlamış oldu.

Futbolcuları beklemeye başlayan taraftarlar zamana zaman Karadeniz Sahil Yolu’na çıkarak sevinçlerini yoldan geçen araç sürücüleriyle paylaştı. Trafik akışında kısa süreli duraklamalar yaşanırken taraftarların sevinçlerine sürücüler korna çalarak ortak oldu.

Ünye Cumhuriyet Meydanı’ndaki coşku takım otobüsünün meydana gelmesiyle doruğa çıktı. Yeşil-beyazlı ekibin sporcu ve teknik kadrosunun içinde bulunduğu otobüse taraftarlar ve vatandaşlar sevgi selinde bulundu.

Meydanda hazırlanan platforma takım oyuncuları, teknik kadro ve idari kadro tek tek büyük tezahüratlarla çıktı.

Büyük başkan sloganlarıyla sahneye çıkan Ünye 1957 spor Başkanı Abdullah Sarı, burada yaptığı konuşmada “biz takımımızı amatör ligin profesyonel takımı olarak görüyorduk. Bu takım mutlaka hak ettiği yere gelecektir dedik. Başlangıcı yaptık devam edecektir inşallah bu başarımız. Emeği geçen sporcularıma, teknik ekibe, yönetimime ve taraftarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Taraftarın ve sporcuların “iyi ki doğdun başkan” sloganı ile konuşmasına başlayan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise “1 Mayıs benim doğum günüm. Takım bana doğum günü hediyesi vermek için sahaya çıktı. 2-0’lık net bir galibiyetle şampiyonluğu size getirdiler, Ünye’ye getirdiler. Ünye her hizmetin en güzeline layık. Gece gündüz demeden sizin için çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalar içerisinde futbol yoksa çalışmaların büyük bir bölümü eksik demektir. Futbolu doğru şekilde kurgulayıp zekasıyla bu şampiyonluğu bu takım Ünye’ye getirdi” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından şampiyonluk coşkusu havai fişek gösterisiyle devam etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.