son haberler

Ankara Ünyeliler Derneğinden Ziyaret

Yayınlanma Tarihi: 13 Kasım 2015 okunma

Ankara Ünyeliler Derneğinden Ziyaret
Gündem
0

Kızılay’da faaliyet gösteren Ankara Ünyeliler Derneği, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra Ünyeliler olarak hemşehri ve Ünye’cilik anlayışını gelecek nesillere aktarmayı hedefliyor.

2011 yılında kurulan Ankara Ünyeliler Derneği’nin Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri gazetemizi ziyaret ederek dernek faaliyetlerine ilişkin bilgiler verdiler. 2015 yılı başından itibaren Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Fevzi Çakmak 1. Sokak No:13 Kızılay adresinde oluşturulan dernek merkezinde faaliyetlerini sürdüren Ankara Ünyeliler Derneği Başkanı İsa Korkmaz, Başkan Yardımcısı Hasan Okuyucu, Dernek Sekreteri Murat Okçu, Dernek Üyeleri Mehmet Ütü ve Hasan Altun, derneğin kuruluşunun henüz yeni olduğunu ve üye kayıtlarının devam ettiğini belirttiler.

Derneğin, Ünyelilerin Ankara’daki Merkezi olacağını belirten Dernek Başkanı İsa Korkmaz, “Amacımız, dernek çatısı altında sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmak, hemşehrilerimizin birbirleri ile tanışıp kaynaşmalarını sağlamak ve Ünyeliler olarak hemşehri ve Ünyecilik anlayışını gelecek nesillere aktarmaktır” dedi.

Her geçen gün üye sayısının arttığına dikkat çeken Başkan İsa Korkmaz, “Derneğimizde her ayın ikinci Çarşamba akşamları bir araya gelerek sohbet ve toplantıları tertip etmekteyiz. Dernek faaliyetlerini daha düzenli ve kesintisiz hale getirmek için gerek Ankara’da gerekse de Ünye’deki hemşehrilerimizin duyarlı davranarak derneklerine sahip çıkmalarını ve üye olmalarını bekliyoruz” dedi.

Ankara Ünyeliler Derneği Yönetim Kurulu, Kaymakamlık, Belediye, Ticaret ve Sanayi Odası ile siyasi parti ilçe teşkilatlarını da ziyaret ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.