son haberler

Annelerden Mehmetçiklere Özel Jest

Yayınlanma Tarihi: 16 Mayıs 2017 okunma

Annelerden Mehmetçiklere Özel Jest
Gündem
0

Ünye Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin projesiyle Ünye Jandarma Komutanlığı’nda görevli askerleri Kent Konseyi üyeleri ziyaret etti. Kadın Meclisindeki üyeler evlerinde hazırladıkları yemekleri askerlere ikram etti.

Ziyarete Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, Ünye Kent Konseyi Başkanı Ayşe Yalın, Kadın Meclisi Başkanı Sevindik Diktepe Demir ile üyeler katıldı.

Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Koçdemir ile askerlerin karşıladığı kent konseyi üyeleri beraberinde getirdikleri yemekleri askerlerle birlikte yedi. Kent Konseyi üyeleri sohbet etme imkanı da buldukları memleketlerinden uzakta vatan nöbeti tutan askerlere güzel bir anı yaşattılar. Anneler Günü öncesi gerçekleşen bu buluşmada askerler kadın üyelerin gününü de kutlarken anneler ise kendi evlatlarından önce vatanı koruyan Mehmetçiklerden ilk kutlamaları aldılar.

Ünye Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevindik Diktepe Demir “biz memleketinden uzakta görev yapan askerlerimize bir nebze de olsa anne sevgisini yaşatmak adına böyle bir proje hayata geçirdik. Güzel bir buluşma oldu. Gerek komutanlarımız gerekse askerlerimiz bizi çok güzel karşıladı. Biz de evlerimizde hazırladığımız yemekleri buraya getirerek birlikte sohbet ederek yeme fırsatı bulduk. Ben şimdiden askerlerimize hayırlı teskelere diliyorum” dedi.

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.