son haberler

Argan; “Göreve Talibim”

Yayınlanma Tarihi: 12 Kasım 2018 okunma

Argan; “Göreve Talibim”
Gündem
0

31 Mart’ta gerçekleştirilecek Yerel Seçim için Ak Parti Ünye İlçe Başkanlığı’na aday adayı başvuruları devam ediyor. Yaklaşan yerel seçimler öncesi bu gün sona ermesi beklenen aday adaylarının başvuru süreleri 16 Kasım’a kadar uzatıldı.

Aday adaylarının başvurularının devam ettiği Ak Parti’de ise iş adamı Kenan Selim Argan’da başvuruda bulundu.

Adaylık başvurusu öncesi konuşan Ünye Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı,”Bu günde partimize gelerek aday adaylığı müracaatını gerçekleştiren Kenan Selim Argan kardeşimize de hayırlı olsun diliyorum. Ak Parti’de son gün müracaatlarını hızlı bir şekilde almaya devam ediyoruz, bu durumda bizleri tabi ki mutlu etmektedir. Bu gün Ülke yönetiminde Ak Parti’de olan kadroların ülke yönetiminde gayet başarılı olduğunu görüyoruz. Önceki aday adayı arkadaşlarımızla beraber bu gün aday adaylığı başvurusunda bulunan arkadaşlarımızla Ak kadroların güçlü bir şekilde güzel hizmetlere kavuşmasını temenni ediyoruz” dedi.

Bizim İşimiz Gönüllere Girmek

Ünye Ak Parti İlçe Başkanlığında Aday Adayı başvurusunu gerçekleştiren İş Adamı Kenan Selim Argan,” Bizim işimiz gönüllere girmek. Ben içinizden biriyim. Ünye’de doğdum ve Ünye’de yaşamaya devam ediyorum. Bizler Ünye’nin sorunlarını anlattık, konuştuk ve çözüm aramaya başladık. Gerek burada gerek Ordu’da Ünye ile alakalı bütün sorunları çözüme kavuşturmaya çalıştık. Ben şahsım olarak Belediye Başkan adaylığına talip olmak istemedim. Buna zaten ihtiyacımda yok. Ancak görmüş olduğumuz şartlar bizlere belediye başkanlığı konusunda ağır bir sorumluluk yükledi. O açıdan böyle bir sorumluluktan kaçamazdık ve kaçmamalıydık. Tabi ki biz bunları yaparken sizlerle beraber yapacağız.  Bizler ilk olarak gönüllerde değişiklik yapacağız. Ben kesinlikle park yapacağım, yok yapacağım, cadde yapacağım demiyorum. Her şey tabi ki nasip. Milletim taktir ederse, rabbimde nasip ederse ben göreve talibim.” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.