son haberler

Aşkları Engel Tanımadı

Yayınlanma Tarihi: 18 Ocak 2016 okunma

Aşkları Engel Tanımadı
Gündem
0

Ünye’de bedensel engelli gelin ve damat, yine kendileri gibi bedensel engellilerin katıldığı törenle nişanlanarak evlilik için ilk adımı attılar.

Ünye’de bedensel engelli 42 yaşındaki Ahmet kaymak ile yine doğuştan bedensel engelli olan 39 yaşındaki Ayşe Topaloğlu Ünye Kapalı Spor Salonu Bedensel Engelliler Spor Kulübünde düzenlenen törenle nişanlandılar. Nişan törenine gelin ve damat adayının engelli dostları ile akrabaları katıldı. Engelli çiftin nişan yüzüklerini Ünye Sakatlar Derneği Başkanı Aslan Güdek takarak hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ünye Sakatlar Derneği Başkanı Aslan Güdek, nişanlanan engelli çifti medeni cesaretlerinden dolayı kutladı ve tüm engellilerin böyle mutlulukları yaşamasını diledi.

Damat Adayı Ahmet Kaymak, uzun süredir Ayşe Topaloğlu’na sevdalı olduğunu belirterek, “Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında iş sahibi oldum. Ailemi geçindirebilecek gelire kavuşunca Ayşe Topaloğlu’na evlenme teklifinde bulundum. Teklifimi kabul etti ve şu anda nişanlandık. İnşallah Temmuz ayında düğünümüz olacak” dedi.

Çok mutlu olduğunu belirten gelin adayı Ayşe Toplaoğlu ise, “Allah bu duyguyu herkese nasip etsin. Ahmet ile güzel bir yuva kurup mutlu olacağıma inanıyorum. Her kesin bu duyguyu yaşamasını istiyorum” diye konuştu.

Nişan töreninde yine engellilerin oluşturduğu orkestra çalıp söylerken, müzik eşliğinde engelliler doyasıya eğlendi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.