son haberler

Avukat Maral, Gazetecilerle Bayramlaştı

Yayınlanma Tarihi: 5 Haziran 2019 okunma

Avukat Maral, Gazetecilerle Bayramlaştı
Gündem
0

Ünye Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Koray Maral Ünye’de Gazetecilerle bir araya gelerek bayram sohbeti gerçekleştirdi.

Ünye’de sosyal medya üzerinden başlayan ve herkesin kısa sürede dikkatini çeken “Amca” akımını yakından takip eden Av. Maral bu bayram nedeniyle geldiği memleketinde bu akım içerisinde bulunan gazetecilerle bayram sohbeti için bir araya geldi. Fidan Köfte Salonu’nda gerçekleşen birlikteliğe Maral’ın yanı sıra Radyocu ve basın mensuplarından Ahmet Bölükbaş, Selim Gürel, Turgut Dağdeviren, Arif Şahin, Hamza Alp, İrfan Tosun, Hakan Kartal, Gökhan Demir ve Ulvi Gündoğdu’nun yanı sıra eski gazeteciler Yunus Zor, Burçin Eren ve İşadamı İbrahim İşçi katıldı.

Sohbet havasında geçen buluşmada Ünye basınının sosyal medyayı etkin bir biçimde kullanmasından dolayı etkisinin de büyük olduğu vurgulanırken Radyocu Ahmet Bölükbaş’ın “Amca” akımı konuşuldu.

“Sosyal Medyadan Yazılanlar Takip Ediliyor”

Ünye Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Koray Maral burada yaptığı konuşmada, “Ünye’nin çok kıymetli medya kuruluşlarının temsilcilerinin bir araya geldiği ortamda bulunmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Buraya katılan tüm arkadaşlarımıza en kalbi teşekkürlerimi sunarım. Bu akşam iki şey yaşadık. Güzel bir Ünye akşamı ve hasret giderme imkanı ile sosyal medyada ortaya çıkarılan “Amca” meselesinin bu çağın en temel iletişim ve baskı unsularından biri olan sosyal medyayı Ünye basınının zekasıyla ve becerisiyle nasıl etkili bir hale getirdiğini genel olarak ta sosyal medyanın gücünü nasıl kamu yararına kullanabilir, hayırlı bir unsur olduğunu görmüş olduk. Sizin Ünye’nin sorunları ile ilgili yazdığınız nüktedan yazılarınız Ünye’nin idarecileri tarafından  takip ediliyor. Bu takip ise sorunun çözümü noktasında önemli rol oynuyor. Bu nedenle Ünye’de “Amca” akımından yola çıkılarak yazılan yapıcı yazıların karşılığı mutlaka vardır. Ben bu duyarlılığı gösteren siz kıymetli basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Maral’a bayramın ilk günü akşamı sağladığı birliktelik nedeniyle teşekkür eden basın mensupları Ünye’nin yararına katkı sağlayan kim olursa yanlarında olacaklarını ifade etti.

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.