son haberler

Başhekime Tam Destek

Yayınlanma Tarihi: 1 Temmuz 2016 okunma

Başhekime Tam Destek
Gündem
0

Son günlerde hakkında yoğun bir şekilde karalama kampanyası yürütülen Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Güray Yılmaz’a AK Parti Ünye İlçe Teşkilatından ve Ünye İlim Yayma Cemiyetinden tam destek geldi.

Başhekime Tam Destek 2Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi hakkında medyaya da yansıyan darp haberleriyle itibarını zedeleyici yönde haberlerin yer alması üzerine AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün Kurucu İlçe Başkanı Abdülaziz Keskin, Belediye Meclis Üyesi Yaşar Sezgül, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Tamer Uysal, İlçe Başkan Yardımcıları Mustafa Çakmakcı ve Mustafa Kemal Yeni Hastane Yöneticimiz Op. Dr. Güray Yılmazı ziyaret ederek bu haberlere itibar etmediklerini belirttiler.

Ziyarette hastanede yürütülen sağlık hizmetleri hakkında bilgi alan Arif Ergün; “Bugün burada hocamızı ziyaret ettik. Kendisine çalışmalarında başarılar diledik ve desteklerimizi ifade ettik. Hakkında basında çıkan olumsuz haberlere itibar etmediğimizi, yapılan tüm çalışmaların bu hastanenin daha iyi yerlere getirilmesi için olduğu ifade ettik” dedi.

Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Güray Yılmaz’ın yaptığı başarılı çalışmaların herkes tarafından takdir edildiğini belirten Ergün: “Başhekimimizin tek gayesi hastanemizde sunulan sağlık hizmetlerini niteliklerini ve kalitesini artırarak vatandaşlarımıza en iyi sağlık hizmetini sunmaktır. Bu konuda da bugüne kadar gelinen noktada vatandaşlarımız bizlere memnuniyetlerini ifade ediyor. Bu da bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Hep daha iyisini hedefleyen değerli başhekimimiz hakkında çıkartılan asılsız haberlere itibar etmediğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum. Kendisine Ünye’mize hep daha iyi hizmetleri sunma yolunda bu güne kadar verdiğimiz desteği bundan sonra da sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Başhekim Güray Yılmaz’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek tüm gayretlerinin bu millete eldeki imkânlarla en iyi hizmeti sunmak olduğunu belirtti.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.