son haberler

Başkan Çamyar ve İlçe Başkanı Ergün’ün Referandum Ziyaretleri Sürüyor

Yayınlanma Tarihi: 13 Mart 2017 okunma

Başkan Çamyar ve İlçe Başkanı Ergün’ün Referandum Ziyaretleri Sürüyor
Gündem
0

Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatının 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması ile ilgili çalışma ve ziyaretleri sürüyor.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ve partinin ilçe yönetimi bugün bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak ziyaret edilen Türk Hava Kurumu Ünye İlçe şubesinde bir konuşan Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, “Ülkemizin son günlerde Avrupa’da yaşadığı olaylar Türkiye’nin ne kadar doğru bir yolda olduğunu gösterdi” diye konuştu.

Ziyarette konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise “Ak Parti Ünye İlçe Başkanlığı olarak Seçim Koordinasyon Merkezi çok hızlı bir şekilde oluşturulup, 16 Nisan referandumu ile ilgili çalışmalara başlamış durumdayız. Kurum ve kuruluşlarımızı bu kapsamda ziyaret etmeye devam ediyoruz. Türk Hava Kurumu kurulduğu günden bu yana özellikle çok önemli misyon üstlenen bir kurum. Türkiye’nin gelmiş olduğu durum itibariyle bugün baktığımızda hedefte kendi helikopterimizi, kendi uçağımızı üretmek de dâhil altyapı anlamında tankımızı, milli piyade tüfeğimizi, insansız hava aracımızı üreterek bölgesel ve küresel güç olma yolundayız. Tabi yamalı bohça halini alan darbe ürünü bir anayasamız var. Ne kadar düzeltirsek düzeltelim bir yerleri elimizde kalıyor. Bir daha bu karanlık mecraya girmeyelim, bir daha çift başlılık olmasın, ekonomimiz yerle bir olmasın diye bu ziyaretleri emin adımlarla gerçekleştiriyoruz” dedi.

Başkan Çamyar, İlçe Başkanı Ergün ve parti yönetiminin bir sonra ki durakları ise esnaflar oldu.

Daha sonra ki ziyaret durağı ise Ünye Özel Çakırtepe Hastanesi oldu. Burada hastalarla bir araya gelen Çamyar ve Ergün, vatandaşlarla bol bol sohbet ederek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattılar. Daha sonra ise hastane yönetimi ile bir araya geldiler.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ve partinin ilçe yönetimi daha sonra Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ünye Temsilciliğini ziyaret ettiler.

Heyetin bir sonraki durağı ise Ünye Özel Uğur Okulları oldu. Burada okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya gelen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve İlçe Başkanı Arif Ergün, öğrencilerle de bol bol sohbet ettiler.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.