son haberler

BAŞKAN TAVLI, “ÜNYE’MİZİ TÜM EKİBİMİZLE GELECEĞE GÜVENLE TAŞIYORUZ”

Yayınlanma Tarihi: 10 Kasım 2023 okunma

BAŞKAN TAVLI, “ÜNYE’MİZİ TÜM EKİBİMİZLE GELECEĞE GÜVENLE TAŞIYORUZ”
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Fen İşleri ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü personelleriyle bir araya geldi. Başkan Tavlı, toplantıda, “Sizler 570 kilometrekare olan Ünye’nin tüm noktasına hizmet eden arkadaşlarımızsınız. İlçemizi geleceğe taşırken, özveriyle çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza, yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.

Ünye’nin her noktasında ulaşımdan alt yapıya kadar birçok alanda hizmet eden Fen İşleri ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü personelleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, talep ve önerilere ilişkin istişarelerde bulundu. Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan Destek Hizmetleri Atölyesi’nde düzenlenen kahvaltı programına Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, birim müdürleri ile Fen İşleri ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü personelleri katıldı.

“GÜNÜN İLK IŞIKLARIYLA ŞEHRİMİZE HİZMET MESAİMİZ BAŞLIYOR”

Ünye Belediyesi’nin 7/24 esasına göre şehrin her noktasında çalışmalarını sürdürdüğüne dikkat çeken Başkan Tavlı, “Biz de sizler gibi günün ilk ışıklarıyla uyanıyor ve şehrimizin daha yaşanabilir kent olması için gayret ediyoruz. Zaman zaman sizlerle çalışma alanlarında karşılaşıyoruz. Bazılarınızın ise çalışma gayretinizi bozmadan yanından geçiyoruz. Emek ve gayretlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 “MESAİ ARKADAŞLARIMIZIN KALİTELİ VE ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARI HEM BİZLERİN, HEM DE VATANDAŞIN TAKDİRİNİ TOPLUYOR”

Başkan Tavlı ayrıca belediye personelinin özverili çalıştığını belirterek şunları söyledi; “Sahada bire bir vatandaşlarımızla temas eden, onların dertleriyle dertlenen arkadaşlarımızsınız. Sizler bu nedenle bizler için çok değerlisiniz. Sizin yaptığınız iş ve imalatlarınız düzgün ve kaliteli olduğu zaman bundan hem vatandaşlarımız, hem de bizler memnun oluyoruz. Bu nedenle yaptığınız işin önemini biliyoruz. Bu sosyal tesislerimizde çalışan arkadaşlarımız için de geçerli. Tesislerimizde ciddi anlamda vatandaşlarımızın memnuniyeti var. Vatandaşlarımıza ikramları yapan, kaliteli hizmet sunan arkadaşlarımızın gayreti nedeniyle bu memnuiyeti vatandaşlarımız bizlere iletiyor. Sizler Ünye Belediyesi’nin sahada birebir vatandaşla temas ettiği arkadaşlarımızsınız. Bu nedenle davranışlarınız çok önemli. Bizi bu zamana kadar mahcup etmediğiniz için sizlere canı gönülden teşekkür ediyorum.”

“DESTEK HİZMETLERİ ATÖLYEMİZDE KURDUĞUMUZ OTOMASYON SİSTEMİ İLE ÇALIŞMALARIMIZ DAHA VERİMLİ VE TASARRUFLU HALE DÖNÜŞTÜ”

Mobilya ve metal başta olmak üzere birçok alanda hizmet veren Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün atölyesinde kurulan otomasyon sistemiyle hem tasarruf, hem de verimli hizmet sürecine kavuşulduğunu belirten Başkan Tavlı, “Destek Hizmetleri atölyemiz konum itibariyle güzel bir lokasyonda bulunmaktadır. Ama fiziki eksikleri çok fazlaydı. Atölyemize gelen ve çıkan ürünlerin düzenli bir takip çizelgesi bulunmamaktaydı. Plansızlık ve düzensizlik içinde bulunan Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzün atölyesinde yaptığımız çalışmalar sonucu bir entegrasyon sistemi kurduk. Araçlarımızın günlük kaç litre yakıt harcadığından, hangi ürünün nerede kullanıldığına kadar her şeyi bu sistem sayesinde tek tuşla öğrenebiliyoruz. Bu sistem ile de çalışmalarımız daha verimli ve tasarruflu hale dönüştü. Göreve geldiğimiz ilk günlerde burada esamesi bile okunmayan araçların parçaları kalmıştı. Ancak bugün geldiğimiz noktada otomasyon sistemiyle tüm kontrolleri yapabiliyoruz. Böylelikle milletimizin parasıyla aldığımız ürünleri yine milletimize hizmet olarak sunmuş oluyoruz. Buradaki araç ve ekipmanlarla hemşehrilerimizin dertlerini, sorunlarını çözmek için gayret ediyoruz. Ben gayretleriniz için sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, “Ekip arkadaşlarımızla birlikte Ünye’yi güzelleştirme adına gayret ediyoruz” diyerek ekibe teşekkür etti.

Fen İşleri Müdürü Orkun Oral ile Destek Hizmetleri Müdürü Yunus Sinan Bayoğlu ise tüm birim çalışanlarıyla birlikte Ünye’nin her noktasına gece gündüz demeden hizmet ettiklerini ifade ederek, her zaman yanlarında olan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür ettiler.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.