son haberler

BAŞKAN TAVLI’DAN 10 KASIM MESAJI

Yayınlanma Tarihi: 10 Kasım 2023 okunma

BAŞKAN TAVLI’DAN 10 KASIM MESAJI
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Aziz milletimizin ve tüm dünyanın takdirini kazanmış bir lider olan Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, tüm fertleriyle topyekûn bir mücadele verilen Kurtuluş Savaşı’nı zafere ulaştıran Atatürk’ün, milletten aldığı güçle büyük başarılara imza attığını ve dünya tarihinde saygın bir yer edindiğini ifade etti.

-“Türkiye Cumhuriyeti, bulunduğu coğrafyamızda yaşanan savaşlara ve tüm engellemelere rağmen sağlam adımlarla ilerlemeyi ve büyümeyi sürdürmektedir.”-

Başkan Tavlı, mesajında şunları kaydetti:

“Milletimiz, Şehitlerimizin kanları ve Gazilerimizin fedakârlıklarıyla savunulan bu vatan ve bayrağı, sonsuza kadar korumaya kararlıdır. Türkiye Cumhuriyeti, geçmişinden aldığı güçle tüm coğrafyamızda yaşanan savaşlara ve engelleme teşebbüslerine rağmen sağlam adımlarla ilerlemeyi ve büyümeyi sürdürmektedir. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını kutladığımız bu dönemde ikinci yüzyıl olarak adlandırdığımız Türkiye Yüzyılı hedefine ulaşmak için gayret içinde olacağımızı belirtmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 85. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakârca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, minnetle yâd ediyorum.”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.