son haberler

Başkanlardan CHP’ye Geçmiş Olsun Ziyareti

Yayınlanma Tarihi: 28 Ağustos 2016 okunma

Başkanlardan CHP’ye Geçmiş Olsun Ziyareti
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Artvin ziyareti sırasında uğradığı suikast girişimi nedeniyle CHP Ünye İlçe Başkanı Ali Yalçın ve ilçe teşkilatına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatı Yönetimi katıldı.

Başkan’dan CHP’ye Geçmiş Olsun Ziyareti (1)Ziyaret nedeniyle CHP Ünye İlçe Başkanı Ali Yalçın teşekkür ederken, “Bu menfur olay hepimizi üzdü, ama yine birbirimize bağlandık. Cumhurbaşkanımız olsun, parti başkanlarımız olsun, hepsi kenetlendi. Sizlerde bizleri ziyaret ederek onurlandırdınız” dedi.

“Saldırıyı Nefretle Kınıyoruz”

Menfur saldırı konusunda üzüntülerini dile getiren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise “Türkiye terör örgütlerinin her bir taraftan saldırdığı bir ülkeydi, ancak 15 Temmuz’la beraber özellikle içimizde ki terörün uzantısı olan FETÖ terör örgütünün de gün yüzüne aşikâr bir şekilde çıkıp hem sivil vatandaşı, hem meşru seçilmiş hükümeti, hem de muhalefet partilerini hedef almasıyla başlayan süreç sonrası oluşan birliktelik havası bu örgütlerin dikkatini çekmiş olacak ki, bu birlikteliği baltalamak için CHP Genel Başkanı’na yönelik o menfur saldırıyı gerçekleştirdiler. Biz bu saldırıyı şiddet ve nefretle bir kez daha kınıyoruz” dedi.

Başkan’dan CHP’ye Geçmiş Olsun Ziyareti (4)“Şimdi Birlik Olma Ve Bunu Koruma Zamanıdır”

Bu birliktelik ortamını bozmak için her fırsatı değerlendiren terör örgütlerinin bu tarz saldırıları arttırdığına dikkat çeken Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, son olarak Cizre’de gerçekleştirilen hain saldırıya da değindi. Çamyar, “saldırıda bir şehidimiz de Ordu’dan var, şehitlerimize de Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi. Çamyar, “zaman birlikte olma ve kol kola girme, vatan için, bayrak için, ezan için dik bir şekilde durma zamanıdır, iktidarı, muhalefeti hiçbir ayrım olmaksızın Türkiye bu duruşu aynı şekilde göstermeye devam ediyor ve edecektir” diye konuştu.

Ziyarette konuşan Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ise “ 15 Temmuz gecesi yaşadığımız darbe girişiminin ardında, her kesimin bir araya geldiği bir ortam yaşadık. 26 gün boyunca meydanlarda hep beraber demokrasi nöbeti tuttuk. Türkiye kendine yakışanı yapmıştır ve bir araya gelmiştir. Ben bu vesile ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan menfur saldırıyı kınıyorum, ayrıca şehit olan güvenlik güçlerine de Allahtan rahmet diliyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.