son haberler

Bayram Temizliği için kadınlar evlerde, Erkekler Bakın Nerede?

Yayınlanma Tarihi: 22 Haziran 2017 okunma

Bayram Temizliği için kadınlar evlerde, Erkekler Bakın Nerede?
Gündem
0

www.unyetv.net / ÖZEL HABER

Kadınlar Evlerini, Erkekler Arabalarını bayrama hazırlıyor. Ramazan Bayramı yaklaşırken evlerde hummalı bir çalışma başladı. Bayram öncesi gelecek misafirlere hazırlanan evler hijyen ve temizlik kokuyor. Bayanlar evlerindeki temizliği sürdürürken erkeklerde de bir hummalı çalışma var. Onlar da araçlarında bayram temizliği yapıyor. Tabi erkekler kadınlar gibi değil, araçlarını oto yıkamacılara vererek temizletiyor. Şu sıralara oto yıkamacılarda yaşanan yoğunluk bayram bereketi olarak değerlendirilirken isteyen dip köşe temizlik yaptırıyor, isteyen sadece iç-dış yıkatıyor.

Kaymak Oto yıkama işletmecisi Ahmet Kaymak bayram öncesi yoğunluğu değerlendirdi. Kaymak, “işlerimiz ramazan başında biraz durgun gibi olsada Bayram yaklaştıkça artmaya başladı. Geçen yıla göre daha fazla yoğunluk görüyoruz. Müşterilerimizin isteğine göre aracın daha güzel görünmesi için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Müşterilere araç yıkamanın yanı sıra çeşitli hizmetler de sunduklarını ifade eden Kaymak, “iç-dış yıkamanın yanı sıra araç kuaför hizmeti, koltuk kılıfı değişimi, pasta cila ve detaylı temizlik gibi hizmetler de sunuyoruz. Araç koltuklarının yanı sıra ev koltuklarını da yıkma yapıyoruz ve makinalarımızla en geç 2 saate koltukları kuru şekilde müşterilerimize aracını teslim ediyoruz” dedi.

İç Tavan Pırıl Pırıl

İşletmeci Ahmet Kaymak ayrıca araçların sararan ve çok kirli iç tavalarının da yeni gibi yapıldığını ifade ederek, “bunun için özel formüllü ürünler kullanıyoruz. Zamanla sararan araç tavanlar bu sayede yeni alınmış araç gibi oluyor. Tabi bu durum da müşterilerimizin hoşuna gidiyor” dedi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.