son haberler

BELEDİYE İŞ MERKEZİ’NDEKİ OFİS VE İŞYERLERİ İÇİN İKİNCİ İHALE 09 EKİM’DE!

Yayınlanma Tarihi: 5 Ekim 2023 okunma

BELEDİYE İŞ MERKEZİ’NDEKİ OFİS VE İŞYERLERİ İÇİN İKİNCİ İHALE 09 EKİM’DE!
Ekonomi
0

Ünye Belediyesi tarafından ihale edilerek yapım çalışmalarına başlanılan ve bitme aşamasına gelen iş merkezinin bir kısmı satışa sunulmuş ve yeni sahiplerini bulmuştu. İş merkezinin diğer alanlar için ihale süreci başladı. 09 Ekim’de gerçekleştirilecek olan ihalede 21 ofis ve işyeri satışa çıkıyor. Ünye Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla yapılan iş merkezinin ilçeye ekonomik kazanımlar sağlayacağını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Şeffaf bir yönetim anlayışı ile projemizi tamamlayarak ihaleye çıkıyoruz. İlk etapta bir kısmını satarak belediyemize gelir elde ettiğimiz iş merkezimizin kalan kısmının ihalesini gerçekleştirerek yeni sahiplerine teslim edeceğiz” dedi.

default

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla çalışmaları başlayan Belediye İş Merkezi tamamlanma aşamasına geldi. Kaledere Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Belediye İş Merkezinde 42 bağımsız bölüm bulunurken bir kısmının ihalesi tamamlanan iş merkezinde büyüklükleri 63 m2 ile 121 m2 arasında değişen 19 ofis ve 2 adet işyeri ihale ile satışa çıkıyor.

16 OFİS VE 4 İŞYERİNİN SATIŞ İHALESİ MAYIS AYINDA TAMAMLANMIŞTI

Belediye İş Merkezi’nde büyüklükleri 37 ila 103 metrekareden oluşan 20 adet bağımsız ofis ve işyeri için 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45 maddesi gereğince açık teklif usulü satış ihalesi geçtiğimiz Mayıs ayında yapılmıştı.

 Konum itibariyle merkezde ve çok amaçlı kullanıma uygun olan iş merkezinin kalan bölümleri için satış ihale duyuruları ve gerekli şartlar Ünye Belediyesi web sitesinde yer alıyor.

BAŞKAN TAVLI, “BELEDİYEMİZE CİDDİ GELİR SAĞLANACAK”

Ünye Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla yapılan iş merkezinin ilçeye önemli ekonomik kazanımlar sağlayacağını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Göreve geldiğimiz günden bu yana şeffaf bir yönetim anlayışı ile projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Hemşehrilerimizin emanetini layıkıyla taşımak için gece gündüz demeden çalıştığımız bu yolda belediyecilik hizmetlerinin sağlıklı yürütülmesini sağlarken aynı zamanda belediyemize kaynaklar da üretiyoruz. Tamamlanma aşamasında olan iş merkezimiz ile hem hemşehrilerimizin işyeri ve ofis ihtiyacını karşılarken hem de elde edilecek gelirle yeni projelerin finansmanını sağlamış olacağız. İş merkezimizin ihale sürecini de şeffaf bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Mayıs ayında bir bölümünü ihale ederek satışını yaptığımız iş merkezimizin kalan bölümlerini de ihaleye çıkardık. İş merkezimizde bulunan ofis ve işyerlerinin yeni sahiplerine şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İhale 09 Ekim 2023 Pazartesi saat 10.00’da başlayacak.

İhale ile ilgili bilgiler ve ilan metnine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;

GAYRİMENKUL SATIŞ İHALESİ İLANI

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.