son haberler

“Bir Damla Kan, Bir Can Demektir”

Yayınlanma Tarihi: 29 Temmuz 2015 okunma

“Bir Damla Kan, Bir Can Demektir”
Gündem
0

Ünye Kaymakamlığı ve Ünye Belediyesi’nin ortak çalışması ile 30-31 Temmuz tarihleri arasında ‘Ünye Hayat Kurtarıyor’ sloganı ile Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek olan kan bağışı kampanyası öncesinde Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, kampanyaya destek için kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerini ve sivil toplum kuruluşları başkanlarını Ünye Ticaret Borsası toplantı Salonu’nda bir araya getirdi.

birdamla_kan_bircan_demektir (1)Toplantıya; Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gökhan Coşkun, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar, Ünye Müftüsü Vedat Başsan, kam kurum ve kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

“Bir Damla Kan, Bir Can Demektir” diyen Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, 30-31 Temmuz tarihleri arasında Ünye’de düzenlenecek olan Büyük Kan Bağışı kampanyası için, her bilinçli vatandaşın kan bağışı yaparak bir hayatı kurtarabileceğini unutmaması gerektiğini belirterek, sağlığı yerinde olan herkesi kan vermeye çağırdı.

Türk Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar’ın da katılacağı kan kampanyasında 2 bin ünite kan toplanarak rekor sayıda bağış hedefleniyor.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.