son haberler

Büyükşehir Çamlık ve İş Merkezi’ni Tartışmaya Açtı

Yayınlanma Tarihi: 27 Nisan 2016 okunma

Büyükşehir Çamlık ve İş Merkezi’ni Tartışmaya Açtı
Gündem
2

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye Çamlık’ta uygulanacak proje ve Büyük Cami yanında yapmayı planladığı iş merkezi için hem Ünyelileri bilgilendirdi, hem de uygulanacak projeler hakkında Ünyelilerin görüş ve düşüncelerini aldı. Genel Sekreter Mustafa Çöpoğlu, hazırlanan çalışmaların avam proje olduğunu belirterek, Ünyelilerin talep ve düşüncelerini de dikkate alarak projelere son şeklini vereceklerini söyledi.

 

Büyükşehir Çamlık ve İş Merkezi’ni Tartışmaya Açtı 1Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye merkez cami yanı için düşünülen iş merkezi ile Çamlık’ta uygulanacak avam projeleri hakkında istişare etmek ve 2 yıllık değerlendirmelerde bulunmak üzere program düzenlendi. Ünye Ticaret ve Sanayi Odası salonunda gerçekleştirilen toplantıya Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ordu Büyükşehir Belediyesi Proje Danışmanı Mehmet Ali Ergin, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı.

İlk olarak Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2 yıllık hizmetlerini anlatan Genel Sekreter Mustafa Çöpoğlu, bu süre içerisinde Ordu’nun en büyük sorunları olan yol ve su konusunda çalışmalar yürüttüklerini, diğer bir sorun olan çöp konusunu çözüme kavuşturduklarını ifade etti.

Çamlık ve Büyük Cami Çevresinde ki Projeler Anlatıldı

Ordu Büyükşehir Belediyesi Proje Danışmanı Mehmet Ali Ergin’in projeler hakkında detayları açıkladığı toplantıdan Ünye Merkez camiinin çevresini değiştirmek üzere hazırlanan avam proje hakkında istişare edildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu açıklamasında, Büyük cami karşısında ki kasaplar çarşısının yıkılacağını, çay içme oturma mekânlarının daha modern hale getirileceğini ve caminin yanında bulunan belediyeye ait alanın ise modern bir iş merkezi haline getirilerek alt bölümün otopark yapılmasını planladıklarını belirtti. Çamlıkta yapılması düşünülen avam proje hakkında da konuşan Çöpoğlu, daha önce hazırlanan projede eksiklikler görüldüğünü ve eklemeler yapıldığını, Çamlık içerisine düğün organizasyonlarının da yapılabileceği bir restoran düşünüldüğünü, yapılacak çalışmalarda çelik konsorsiyumlu malzemelerin ahşapla kaplanarak çevreye uyumlu hale getirileceğini ifade etti. Projelerin avam projeler olduğunun altını çizen Çöpoğlu, projelerin son halinin bu olmadığı ve istişare ederek değişiklikler yapılabileceğini ifade etti.Büyükşehir Çamlık ve İş Merkezi’ni Tartışmaya Açtı 3

Yerel Yatırımcılar İhaleye Girsin İstiyoruz

Ünyeli işadamlarına da seslenen Genel Sekreter Çöpoğlu, Projelerin yap işlet modeli ile uygulamayı düşündüklerini belirterek, “Hazırlanan projeler ihaleye çıktığında Ünyeli işadamlarının bu ihalelere girmelerini arzu ediyoruz” dedi.

2 Yorum

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.