son haberler

BÜYÜKŞEHRİN TEMİZLİK EKİPLERİ DEPREM BÖLGESİNDE

Yayınlanma Tarihi: 23 Şubat 2023 okunma

BÜYÜKŞEHRİN TEMİZLİK EKİPLERİ DEPREM BÖLGESİNDE
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesine bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha temiz bir ortamda yaşaması ve büyük önem arz eden temizlik hizmetlerinin aksamaması için deprem bölgesindeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde etkisini gösteren depremlerin hemen ardından bölgede yaraların sarılması için seferber oldu. Arama Kurtarma ekipleri başta olmak üzere, mobil mutfak tırını, iş makinelerini ve insani yardım malzemelerini deprem bölgesine sevk eden Büyükşehir Belediyesi, bölgede temizlik çalışmalarına da devam ediyor.

 CADDE VE SOKAKLAR A’DAN Z’YE TEMİZLENİYOR

Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesine bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü, depremin en çok etkilendiği illerde çevre temizliği ve çöp toplama çalışmalarını koordineli bir şekilde sürdürüyor. Ekipler, Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye sevk edilen çöp toplama kamyonları ile temizlik ve hijyen sorunun oluşmaması ve salgın hastalık riskine karşı özenle çalışmalarını gerçekleştiriyor. Ekipler ayrıca yol süpürme araçları ile yol güzergâhlarını da molozlardan arındırıyor.4

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.