son haberler

Çamyar; “Ailemle Birlikte İftar Açmaktan Mutluyum”

Yayınlanma Tarihi: 10 Temmuz 2015 okunma

Çamyar; “Ailemle Birlikte İftar Açmaktan Mutluyum”
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatı ile iftar programında bir araya geldi. Programda açıklamalarda bulunan Çamyar, Ak partiyi ailesine benzeterek birlikte iftar açmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

 

camyar_ailemle_birlikte_iftar_acmaktan_mutluyum3

Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen iftar programına Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın yanı sıra Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, Meclis Üyeleri, parti teşkilatı, Ak Parti Kadın ve Gençlik kolları ile aileler katıldı.

Programda teşekkür konuşması yapan Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün; “Ak Parti İlçe teşkilatı olarak bugün Ünye Belediye Başkanımızın misafiriyiz. Kendisine teşkilatımız adına teşekkür ediyorum. Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah daha nice Ramazanlara ulaşmayı nasip etsin. Allah huzurumuzu bozmasın” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise açıklamasında, partisini ailesi olarak gördüğünü belirterek; “Bu akşam kendi ailemle, uzun süre beraber yürüdüğüm dostlarımla beraber iftar açmaktan dolayı son derece mutluyum. 2 dönem Ak Parti ilçe başkanlığı yaptım, siyaseti Allah rızası için yapıyoruz. Siyaseti bizleri halkın huzuruna çıkaran bir asansör olarak görmemiz gerekiyor. Sizlerin içinden biri olduğum için hangi fedakârlıklarla seçim kampanyası yürüttünüz, hangi özveri içerisinde toplantılara geldiğinizi, hangi gayretleri yaptığınızı çok iyi biliyorum. Çünkü bende gençlik kollarından başlamak suretiyle, buraya kadar geldik. Siyaset gönül ve emek işi, daha da önemlisi siyaset samimiyet işi ve ne kadar samimiyseniz, o kadar bunun karşılığını Allah’tan beklemeniz gereken bir olgu. Hem kendinize, hem birlikte çalıştığınız kişilere, hem de halka karşı samimi olmak gerekiyor. Başkalarının zor durumda kalmalarından mutlu olanlar var. Sevinci başkalarının üzüntüsüne endeksli insanlarımız var. Bu Ak Parti zihniyetine, bizim aile kavramımıza hiçbir şekilde yakışmaz, hele ki içinde bulunduğumuz Ramazan ayına hiç yakışmaz. Bir birinizi çekiştirirseniz, ne kendinize, ne ekibinize ne de halka karşı saygınlığınız kalır. Bir birinizi dürüstçe sevmek olmazsa olmaz en temel kuralıdır” dedi.

camyar_ailemle_birlikte_iftar_acmaktan_mutluyum4 copy

Konuşmasının temennilerle sürdüren Başkan Çamyar, yaşamında örnekler vererek; “Bugün parti üyesi, gençlik kolları üyesi, kadın kollarında birkaç yıl sonra farklı bir konumda, farklı bir mevkide olabilir. Bu tamamen Cenabı Mevla’nın takdiri. Yeter ki siz hazır olun, çalışın. Siyasetin genlerinde her zaman değişkenlik vardır. Bugün var olan, yarın olmayacaktır. Hayatın değişimi dönüşümü içerisinde sürekli bu olgu devam edecek. Biz bu minvalde omuz omuza yürümek durumundayız. Çünkü biz bu yola Hakka hizmet anlayışını ortaya koymak suretiyle çıktık. Hepimiz güzel amaçları olan bir idealin, bir düşüncenin birer fertleriyiz. Fitnenin aramıza girmesine asla müsaade etmememiz gerekiyor. Bu teşkilatta kim ikilem çıkarırsa çok açık ihanet içerisindedir. Dünya’daki tüm mazlumların hakkını gasp edendir. Bu bağlamda önce Kadir Gecesine ardından Bayrama birlik ve beraberlik içerisinde kavuşmayı Cenabı Mevla’dan niyaz ediyorum” diye konuştu.

camyar_ailemle_birlikte_iftar_acmaktan_mutluyum2

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.